- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
İnşallah.. dediğin gibi olur! Tüm gayretimizle.. Sağlıklı beslenme ve akşam 18:30 itibariyle şu boğazı tutma olayı alışkanlığa dönüşebilirse hiç sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum. Diyet Günlüğü içinde ne kadar çok başlık var.. off başım döndü bakınca :)Basarılar canım...
Yaz geldi mi diyet yapılmaz düsüncesinde biri olarak,yeni açılan diyet topikleri ayri bi şevk veriyor bana...
Az cok benzer bi hikayemiz var...dogumlarda alinan kilolari vermeye cabalama konusundayoksa ben hic zayif bi genc kizlik gecirmedim...
55-58 arasinda dolanirdim..
evlenirken..52-53 olmustum ...
Bu yaz gecen yaz gibi kendimi salmayı dusunmuyorum..
umarım birlikte güzel kilolar veririz
Nevam, peki kaç kiloydun 63 e düştün? sadece 4 kilo almışsın, onu da kolayca halledersin, birbirimizi takip edelim, akşam en sağlıklı ve az miktarlı seçeneklerle kapatmayı alışkanlığa çevirirsek olur bu iş! Tebrik ederim, şu an 67 bile bana en yakın en güzel hedef kilo!bende 67 kiloyum 60 olsam yetecek geçen sene 63 olmuştum kuş gibi çok rahattı
şimdilik başlangıçtayız.. nasıl kilo verileceğini öğrenmiş bulunmaktayım, iş devam ettirip azmetmekte.. bir de hiç bir şey yememek değil asla, elbette ki yeri gelince bir dilim börek, günlük 2-3 parçacık bitter çikolata.. bunlar olacaktır. Sen de kilo alıp vermişsin sence de olay akşam yemelerini aşırı abartmaktan ve aşırı hareketsizlikten gelmiyor mu? Naçizane ama şimdilik:taktiklerinden bende faydalanmak isterim
Nevam ramazanda (18 Haziran) ben oruç tutacağım inşallah, normal düzen şaşıyor ister istemez.. o yüzden bilemiyorum 15 günü bi takip edelim de hayırlısı ile 69 kilo ile ramazan ayına giriş yapmak istiyorum.. şaşan düzeni de bi şekilde yine dengelemek lazım.ramazanda ne yapacağız kii
Yapabiliriz! İnşallah sanal ortam falan ama insan bi destek arıyor hakikaten. Diyetisyene vb. başka ürünlere para yatırmadan da olur bu iş :)bende 65 le girebilsem süper olacak arkadaşım