- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
aynen bende 1 ileri 2 geri devam ediyorum ama motivasyonum ve hırsım kayboluyor sürekli aylık hedefler koyuyorum kendime ama olmuyor
bugün kilom 69.8Canlarım zaten buraya takılmazdık herşey şahane olsaydı :)
Motivasyon motivasyondur!
Sizi tanımasam da seviyorum.. lütfen abartmayalım.. ama aç da kalmayalım, aç kalınca hep zararlı şeyler yeniyor Lamekancım kaç kilosun..
bugün kilom 69.8
70 lerden yeni yeni kurtuluyorum
gecen sene mayısta 66 da bırakmıştım sıkıldığım için devam etseydim şimdi 50li rakamlardaydım
Gecen sene mayis ayinda gorustugumuz biriyle yine karsilastik ayyy sen nasil zayiflamissin oyle dedi. Bende yok mok dedim 1 verip 2 aliyorum dedim. Yok yok dedi zayiflamissin sonra topigimin basindaki kilo bildirimlerime baktim 74 kg musum o zmaan az az da olsa gitmis kilooo müthişsin canımm.. 66 dan nasıl 72 lere felan çıktın pekiiii.. kilo kontrolü yapamadın mı ya da tartıda kendini takip etmedin mi? Neyse 5-8 kilo gibi bir git/gelin olmuş doğru mu? Önemli değil önemli olan yeniden yeniden başlayıp bırakmamak.. kararlı olursak giderek şişmez giderek inceliriz buna eminim
ben de aynı sen gibi canımmm ..72-73 70 lerle mücadele ederken şimdi 68-69 um bitanem yaaa.. haklıymışım di mi? boşa kürek sallıyo gibiysek de çok yavaş ve kalıcı veriyoruzdur inşallah.. pes etmeyip birbirimizi destekleyeceğiz.Gecen sene mayis ayinda gorustugumuz biriyle yine karsilastik ayyy sen nasil zayiflamissin oyle dedi. Bende yok mok dedim 1 verip 2 aliyorum dedim. Yok yok dedi zayiflamissin sonra topigimin basindaki kilo bildirimlerime baktim 74 kg musum o zmaan az az da olsa gitmis kilo
ah canım nedir bu terörden çektiğimiz.Kaç tane aileye ateş düştü çocuklarımız için endişeleniyorum gelecekten ümidim gitgide azalıyorAnkaralıyım..
Herkes perişan.. böyle günlerde yas ilan edilmeli.. hatta giden her bir şehit için bile yas ilan edilmeli..
EferinnBu haftayı +600 gr ile bitiriyorum..
Ama ama bakınız üstteki mesaj :) Artık 70'leri görmüyorum.
1 aydır yapamıyordum, tekrar spora başlayacağım.. yediklerime zaten dikkat ediyorum.
Sorun yok .
Mutluyum.
Eferinn