- 28 Ocak 2009
- 475
- 89
- 39
Aslında bi takvim yok kaldığın yaş ve ayla hesaplama bazı aylarda erkek doğurma ve yaşlarda ıhtimal daha fazla oluyor çoğunluğunda doğru çıkıyorHangi takvime bakıyorsun canim
Adetiniz kac gun suruyor?Arkadaşlar takiple işinizi daha garantiye alın bence tabiki ALLAH bilir amenna ama benim ilk oğlum sık ilişki ile oldu 2. Oğlum süprizdi bişey diyemem ama şimdi hamileyim nasip olursa kızım olcak ve hemen adet bitiminde 2 ilişki ile oldu örnek 17 de adet bitti 18- 20 sadece ilişki oldu ve kızım olcağını öğrendim çok şükür illa erkek olsun diyorsanız adet bitimine değil yumurtlamaya dikkat ederseniz daha iyi olur RABBİM gönlümüzden geöeni nasip etsin :)
Canım kız için ihtimal var. Sen erkek mi istiyorsunAdetiniz kac gun suruyor?
Benim 5 gun suruyor ve 6nci gun hafif lekelenmeyle bitiyor.
8nci gun iliskisinde gebelik olusma ihtimali var midir ki?☺
Arkadaşlar takiple işinizi daha garantiye alın bence tabiki ALLAH bilir amenna ama benim ilk oğlum sık ilişki ile oldu 2. Oğlum süprizdi bişey diyemem ama şimdi hamileyim nasip olursa kızım olcak ve hemen adet bitiminde 2 ilişki ile oldu örnek 17 de adet bitti 18- 20 sadece ilişki oldu ve kızım olcağını öğrendim çok şükür illa erkek olsun diyorsanız adet bitimine değil yumurtlamaya dikkat ederseniz daha iyi olur RABBİM gönlümüzden geöeni nasip etsin :)
Canım 1985 eylül 9 için hangi aylar erkek diyoAslında bi takvim yok kaldığın yaş ve ayla hesaplama bazı aylarda erkek doğurma ve yaşlarda ıhtimal daha fazla oluyor çoğunluğunda doğru çıkıyor
Allah bagislasin cocuklarini canim. Peki kac günde bir adet oluyosun? Kanamalarin bayagi uzun sürüyormus.Amin ALLAH razı olsun sizlerede nasip etsin RABBİM benim ilk oğlumda 7 gün sürüyordu ama bu hamileleğimde 10 gün sürüyordu 11.13. Gün tek ilişki oldu oy ay daha olmadı dr kız dedi oyüzden takiple ve dua ile yaparsanız daha garanti olur ben takip edemedim çok ama çok dua ettim :)
Canim aslinda kiz erkek farketmez. Sadece hamilelik olusur mu diye bi umutCanım kız için ihtimal var. Sen erkek mi istiyorsun
Amin canım ALLAH razı olsun Normal adet döngüm 24 gün ama temiz kalmam 15 gün sürüyordu uzun sürdüğü için :)Allah bagislasin cocuklarini canim. Peki kac günde bir adet oluyosun? Kanamalarin bayagi uzun sürüyormus.
Aslinda yumurtlama dönemin 10. günlere denk geliyor. Bizim Bu adetin hemen ardina erkek degidigimiz yontem kanamasi 5 günden fazla surmeyenler icin. Adetle atilan atik yumurta oluyormus. Cevapladigin icin tesekkurler canim.Amin canım ALLAH razı olsun Normal adet döngüm 24 gün ama temiz kalmam 15 gün sürüyordu uzun sürdüğü için :)
Canim istersen adetin hemen arkasina dene yada ovulasyon günü takip ile bunlar erkek bebek icin. Ama gun asiri iliski genelde kiz bebek getiriyor.Canim aslinda kiz erkek farketmez. Sadece hamilelik olusur mu diye bi umut
Benim yumurtlama dönemim 14 veya 15 güne denk geliyor takip ettim ama tek bu ay böle bişey yaşadım ben ondada hamile kaldım ama ben yaşadığımı paylaşmak istedim adet bitimi takip yapıp deneme yapmanız en azından denedim olmadı diye rahatlık verir size ben 4 ay cinsiyeti öğrenene kadar 4 sene geçti sanki :)Aslinda yumurtlama dönemin 10. günlere denk geliyor. Bizim Bu adetin hemen ardina erkek degidigimiz yontem kanamasi 5 günden fazla surmeyenler icin. Adetle atilan atik yumurta oluyormus. Cevapladigin icin tesekkurler canim.
Anladim canim sagol. Allah sana iki meyveden de tattirmis darisi isteyenlerin herkese insAllah. Sag salim kucagina alirsin insAllah.Benim yumurtlama dönemim 14 veya 15 güne denk geliyor takip ettim ama tek bu ay böle bişey yaşadım ben ondada hamile kaldım ama ben yaşadığımı paylaşmak istedim adet bitimi takip yapıp deneme yapmanız en azından denedim olmadı diye rahatlık verir size ben 4 ay cinsiyeti öğrenene kadar 4 sene geçti sanki :)
Cok tesekkur ederim canim yorumun icin. Hayirlisi insallahCanim istersen adetin hemen arkasina dene yada ovulasyon günü takip ile bunlar erkek bebek icin. Ama gun asiri iliski genelde kiz bebek getiriyor.
Adet döngüsü kısa olanların oglu oluyor cogunlukta. Senin kızı iyi tutturdun valla kızzAmin canım ALLAH razı olsun Normal adet döngüm 24 gün ama temiz kalmam 15 gün sürüyordu uzun sürdüğü için :)
Senin bir oglun vardı dimi canım yanlıs mı hatırlıyorumCanim aslinda kiz erkek farketmez. Sadece hamilelik olusur mu diye bi umut
Evet canim Allaha emanet bi oglusum varSenin bir oglun vardı dimi canım yanlıs mı hatırlıyorum ☺
Masallah Allah uzun ömürler versin canımEvet canim Allaha emanet bi oglusum var
Allah bagislasin canim. Peki ogluna nasil hamile kalmistin yani bir yontem denedim miEvet canim Allaha emanet bi oglusum var