Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Kizlar benim BaT yarin,
Dun erken gebelik testi yaptim.
Koca bi negatif.
Yumurtlamadan 3 gun onceki iliski fazla erken oldu sanirsam😢
Hayirlisi napalim

Canim sen ne yaptin ne durumdasin
Canim ben son adetimde 4. gun ovulasyon testi kullandim ve esit koyulukta cikti sonra aksama bayaga acilmisti. Diger gruptaki arkadaslar gec kalmissin dedi. Fakat sabah uzayan akinti geldi ve kasiklarimda batma. Ama Bu sefer kesin 4. gun adetin denicem. Sen canim

Canim ben son adetimde 4. gun ovulasyon testi kullandim ve esit koyulukta cikti sonra aksama bayaga acilmisti. Diger gruptaki arkadaslar gec kalmissin dedi. Fakat sabah uzayan akinti geldi ve kasiklarimda batma. Ama Bu sefer kesin 4. gun adetin denicem. Sen canim

Canim benim de haziran ayında sanki adet bitimi yumurtlama oldu çünkü hem ağrım hem akıntı oldu fakat evde olmadogokiz için degerlendiremdik şimdi yumurtlama takibindeyim bugün yarın gibi ama gecikebilir bu ayda tutmazsa temmuzda hem adet bitimi hem yine yumurtlama takibi denuycem

Kizlar benim BaT yarin,
Dun erken gebelik testi yaptim.
Koca bi negatif.
Yumurtlamadan 3 gun onceki iliski fazla erken oldu sanirsam😢
Hayirlisi napalim

Canim kız bebek için ugrasiyrsan riske atma yumurylamadan 2 gun once ve bir gun sonra dene bence öbür türlü zaman kaybı benim 3 aydır tutmuyor :KK43:

Canim benim de haziran ayında sanki adet bitimi yumurtlama oldu çünkü hem ağrım hem akıntı oldu fakat evde olmadogokiz için degerlendiremdik şimdi yumurtlama takibindeyim bugün yarın gibi ama gecikebilir bu ayda tutmazsa temmuzda hem adet bitimi hem yine yumurtlama takibi denuycem
Evet canim keske deneseydim iste hemen tutmaysbilir. Nasip insAllah canim bu sefer tutar senin ki. Allah birer erkek cocugu nasip etsin insAllah 💙 Birbirimizi dualarda unutmayalim 🙏🏻

Kızlar benimde regl bitti ertesi gün tek ilişki oldu hamile kalmisim şimdi oğlum var hadisi şerifte varmış ilk 5 gün olursa erkek olur diye

Sağlıkla büyüsün oğlun canım adet dongun kaçtı ve adetin lac gün sürüyor ilişki günü akıntı varmıydı acaba

Sağlıkla büyüsün oğlun canım adet dongun kaçtı ve adetin lac gün sürüyor ilişki günü akıntı varmıydı acaba
Amin teşekkür ederim 30 gün sürüyor 6-7 gün sürdü kısa sürdü daha uzundu akıntı yoktu tutmaz dedik tuttu planlı değildi iki kizimdan sonra çok güzel bir sürpriz oldu Rabbim isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah

Amin teşekkür ederim 30 gün sürüyor 6-7 gün sürdü kısa sürdü daha uzundu akıntı yoktu tutmaz dedik tuttu planlı değildi iki kizimdan sonra çok güzel bir sürpriz oldu Rabbim isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah

MasAllah çokta güzel olmuş Rabbim nasip etmiş amin Allahü teâlâ razi olulsun canım

Yazdigin icin cok tesekkur ederiz canim. InsAllah Allah bizede nasip eder. Saglikla büyüt evlatlarini 😊

X