Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
mec zup R Ros21 naptiniz kizlar nerelerdesiniz. Deneme yapan var mi? Ben bugün adet oldum insAllah Bu ay deneme yapicam

Canım ben hazoran ayında adet bitimi 5.gün yumurtladıö degrlendiremedik 6 gün riske atmak istemedim 10 gün sonra yıne yumurtlama oldu degefçrlendirdik kan verdim pozitif daha kese görmedim ama

Canım ben hazoran ayında adet bitimi 5.gün yumurtladıö degrlendiremedik 6 gün riske atmak istemedim 10 gün sonra yıne yumurtlama oldu degefçrlendirdik kan verdim pozitif daha kese görmedim ama
Hadi gözün aydin canim insAllah oglun tutunmustur sana bende adetin 3. günündeyim testlere basladim insAllah bende Bu ay erkek bebegi yakalarim

Merhaba benjm de adetm biteli 3 gün oldu uzayan akıntı gördüm lavaboya gidince 2 gündür lavaboya geçince görüyorm yumurtlamamidir szce ilk defa böyle oldu

Cinsiyeti etkiler mi ki bu durum ilginc ovulasyonda olunca erkek olmuyomuydu ben mi yanlis biliyrum

Hayirli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…