Rica ederim görünce yazmak istedimYazdigin icin cok tesekkur ederiz canim. InsAllah Allah bizede nasip eder. Saglikla büyüt evlatlarini
Aslinda tam olarak oyle degil canim. Adetten hemen sonra ve yumurtlamadan sonra sık iliski oldu bizim.Kız bebek için mi öyle yaptın canm
Nasip Canım tez zaman da olur inşallahAslinda tam olarak oyle degil canim. Adetten hemen sonra ve yumurtlamadan sonra sık iliski oldu bizim.
Yani oyle denk geldi.
Rabbim saglikla nasip etsin istedim kiz erkek farketmeden. Ama sanirim nasip degilmis bu ay.
Hadi gözün aydin canim insAllah oglun tutunmustur sana
Canım ben hazoran ayında adet bitimi 5.gün yumurtladıö degrlendiremedik 6 gün riske atmak istemedim 10 gün sonra yıne yumurtlama oldu degefçrlendirdik kan verdim pozitif daha kese görmedim ama
Hadi gözün aydin canim insAllah oglun tutunmustur sanabende adetin 3. günündeyim testlere basladim insAllah bende Bu ay erkek bebegi yakalarim
Amin canim insAllah evet edelim. InsAllah bir oglun olurİnşAllah kuzum Rabbim rast getirsin dua edelim birbirimize olur mu
Canım ne yaptın ben yoktum küçük bir tatil yaptık eşimle öğretmen olunca yaz tatillerini gezmek le değerlendirelim dedikAmin canim insAllah evet edelim. InsAllah bir oglun olur
Canim bizde tatilden bugün döndük. Valla önümüzdeki ay adetten sonra baslicam denemeye. Sen neye karar verdin.Canım ne yaptın ben yoktum küçük bir tatil yaptık eşimle öğretmen olunca yaz tatillerini gezmek le değerlendirelim dedik
Merhaba benjm de adetm biteli 3 gün oldu uzayan akıntı gördüm lavaboya gidince 2 gündür lavaboya geçince görüyorm yumurtlamamidir szce ilk defa böyle olduYok canım bilerek deıl brnde kızım olsun ıstıyodum dıkkat ederım dıyodum ama reglıden hemen sonra hamıle kalacagımı hıc duşunmemıştım...uzayan akıntıyı farkketmıştım o gun ama onun yumurtlama oldugunu tam bılmıuodummm
Merhaba...buyuk ıhtimal yumurtlama donemı gecırıyorsunuz...Merhaba benjm de adetm biteli 3 gün oldu uzayan akıntı gördüm lavaboya gidince 2 gündür lavaboya geçince görüyorm yumurtlamamidir szce ilk defa böyle oldu
Teşekkür ederimMerhaba...buyuk ıhtimal yumurtlama donemı gecırıyorsunuz...
Erkek oldu zatenCinsiyeti etkiler mi ki bu durum ilginc ovulasyonda olunca erkek olmuyomuydu ben mi yanlis biliyrum
Cinsiyeti etkiler mi ki bu durum ilginc ovulasyonda olunca erkek olmuyomuydu ben mi yanlis biliyrum
Benimde adetin bittigi gun olmustu erkek oldu demekki ondanBazı kadınların ovulasyon dönemi adet bitimi veya bazı aylar atık yumurta olduğu için erkek şansı yuksek oluyor
Canim bizde tatilden bugün döndük. Valla önümüzdeki ay adetten sonra baslicam denemeye. Sen neye karar verdin.
Valla canım kararsız kaldim kızım bizi çok yoruyor acaba biraz daha mi beklesek diye . Inşallah bu ay tutar canım senin.
Hayirli olsun canimYok canım bilerek deıl brnde kızım olsun ıstıyodum dıkkat ederım dıyodum ama reglıden hemen sonra hamıle kalacagımı hıc duşunmemıştım...uzayan akıntıyı farkketmıştım o gun ama onun yumurtlama oldugunu tam bılmıuodummm
Canim adet döngün kac gün sürúyor ve kacinci gün oldu iliskiBenimde adetin bittigi gun olmustu erkek oldu demekki ondan