Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Canim acik soylemek gerekirse eger yumurta donemim adetin ortasina denk gelirse denemek istemiyorum. Ama adetin hemen arkasina denk gelirse denicem.

Canim adet bitimi atık yumurta olur yumurtlama dönemi yine yumurtlama olur hatta ben bu hesap ile bi ara ikiz için çok araştırmıştım :)

Canim acik soylemek gerekirse eger yumurta donemim adetin ortasina denk gelirse denemek istemiyorum. Ama adetin hemen arkasina denk gelirse denicem.

bende kızıma adet ortasında kalmıştım test kullanmıştım yumurtlama dan oki gün önce olmuştu deneme ve ilk ayda hamile kalmıştım

Canim adet bitimi atık yumurta olur yumurtlama dönemi yine yumurtlama olur hatta ben bu hesap ile bi ara ikiz için çok araştırmıştım :)
Allah iyiligini versin canim benim gözüm ikizi kesmiyor bir tane olsun yeter ama canim iste her ay olmuyor o atik yumurta. Ama deneyeceksen bence adetin 5. günü dene en gec

Allah iyiligini versin canim benim gözüm ikizi kesmiyor bir tane olsun yeter ama canim iste her ay olmuyor o atik yumurta. Ama deneyeceksen bence adetin 5. günü dene en gec

baktım gözüm kesmiyor cadiyla zor baş ediyorum bıraktım araştırmayı :) aynen canım 5.gün olmadık evde 6 gün denemek istemedim bende bi arkadasin böyle olmuş 6 gün denemiş 10.gün yumurtlama olmuş ordan kalan xler dollemisti yumurtayı görelim mevlam neyler :)

2 aydr bende de adet snrasi o akinti var daha action yok bakalim gun asiri non stop devam

Benim bildigim de bu sekilde yani en gec 5. de temizlenmek bir iki damla kaldiysa farketmez. Aynen canim benim kiz 2 yasina girecek insAllah Allah birde erkek evlat verir yanina

Canim 09.09.1985 doğumluyum ocakta veya mayıs 'ta kalmayı düşünüyorum. Arkadaşın bakabilir mi
Hesapladım ocak ve mayıs ikisi de kız çıkıyor şubat ve haziranda deneme yap yada nisan da erkek çıkıyor ama düşündüğün aylar kız yine de allahın taktiri ama sen bilirsin

Benim bildigim de bu sekilde yani en gec 5. de temizlenmek bir iki damla kaldiysa farketmez. Aynen canim benim kiz 2 yasina girecek insAllah Allah birde erkek evlat verir yanina

Canim adet bitiminde kararliysan her ay Son gün dene yok testle takip etmek istiyorsan yumurtlama döneminde değerlendir bence atık yumurta herzaman olmuyor yengemin 8 ayda tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…