- 10 Mart 2019
- 432
- 470
Canim adetin 4. günü yumurtladim herhalde fakat oglen olunca aksama kadar yetisemedim sonra da denemek istemedim. Adetimde tam bitmemisti anlayacagin obur aya kaldi. Ama anladigim kadariyla adetle birlikte atik yumurta var yani.Canım ne yaptın kaçıncı günün oldu adetinin
Evet canim aslinda bu ay tam istedigim gibi hemde adet bitimine denk gelmisti ama nasip iste. InsAllah canim Allah gonlumuzdekini verir o duyguyu bizede tattirirBenimde sanırım bu ay öyle oldu ama degerlendiremedik evde değildik kasigim çok battıyumurtlama günümü bekliyorum yine haftasonu na denk geliyor dua edelim birbirimize
Hım anladım canım yumurtladigini nerden anladın ovulasyon testi mi yaptın. Canım ben öğretmenim eylül e denk getirmek istiyorumCanim adetin 4. günü yumurtladim herhalde fakat oglen olunca aksama kadar yetisemedim sonra da denemek istemedim. Adetimde tam bitmemisti anlayacagin obur aya kaldi. Ama anladigim kadariyla adetle birlikte atik yumurta var yani.
Sen ne yaptin
Evet canim ilk defa test yaptim once esit koyulukta cikti sonra silinmeye basladi anladim ki catlamis ama calistigim icinde cok sikintili oldu yani esimde calisiyor zaten anca aksam 21 den once iliski olamayacagi icin beklemek Istedim. Emin olamadim. Calisinca birde bu sikinti var haftasonuna denk gelse ne guzel olur. Canim hamile kalican zaman dogum tarihini ve ayini söyle. Bir arkadas var bakiyor o aya erkek mi kiz mi denk geliyor diye.Hım anladım canım yumurtladigini nerden anladın ovulasyon testi mi yaptın. Canım ben öğretmenim eylül e denk getirmek istiyorum
Hım anladım canım yumurtladigini nerden anladın ovulasyon testi mi yaptın. Canım ben öğretmenim eylül e denk getirmek istiyorum
Evet canim aslinda bu ay tam istedigim gibi hemde adet bitimine denk gelmisti ama nasip iste. InsAllah canim Allah gonlumuzdekini verir o duyguyu bizede tattirir
Canim insAllah denk gelir ve gönlünden gecen olur. Gercekten cok stresli bir durum Allah yardimcimiz olsun insAllah. Canim ablalarin test kullandi yoksa sadece adet bitimi tek iliski mi?Benimde gönlüm hep adet bitiminden yana ablalarim hep öyle hamile kaldı ogluslara iki aydır denk gelmiyor evde olamiyroz nasip herhalde olmayınca olmuyor
Canim adetin 4. 5. Gunu deneyip sonra hep korunuyo musunuz?Benimde gönlüm hep adet bitiminden yana ablalarim hep öyle hamile kaldı ogluslara iki aydır denk gelmiyor evde olamiyroz nasip herhalde olmayınca olmuyor
Canim bazim aylar atik yumurta oluyormus adetle atilan. Mesela diyelim adet 4 gün süruyor bitince hemen temizlenip denemek lazim - tek iliski olacak. Diger günler korunacaksin. Benim kendi annem iki erkek kardesime bu sekil hamile kalmis.Canim adetin 4. 5. Gunu deneyip sonra hep korunuyo musunuz?
Yani döngü icinde sadece bir kez mi oluyor iliski?
Canim adetin 4. 5. Gunu deneyip sonra hep korunuyo musunuz?
Yani döngü icinde sadece bir kez mi oluyor iliski?
Canim insAllah denk gelir ve gönlünden gecen olur. Gercekten cok stresli bir durum Allah yardimcimiz olsun insAllah. Canim ablalarin test kullandi yoksa sadece adet bitimi tek iliski mi?
Anladim canim ben kizima adetin ortasinda kaldim. Yani denilene gore adetin hemen arkasi erkek bebek ama adetin ortasindan sonrasi kiz bebek. Ama ablanin 3 oglu MasAllah Bu sekil olmasi tezi dogruluyor.Yok canım test falan yok cinsiyet için de yapmadilar öyle denk geliyor ablamin 3 oğlu oldu bu şekilde kızı yumurtlama döneminde sık ilişkiyle sonucu dünyaya geldi bende kızım da denedim bir ay tutmadı
Anladim canim ben kizima adetin ortasinda kaldim. Yani denilene gore adetin hemen arkasi erkek bebek ama adetin ortasindan sonrasi kiz bebek. Ama ablanin 3 oglu MasAllah Bu sekil olmasi tezi dogruluyor.
Allahin isi iste insan iki cennet meyvesinin de tadina varmak istiyor. InsAllah gonlunden gecen olur ablanin. Ben bu foruma uye olmadan once okumustum bir arkadas 2009 da ayni konuyu paylasmis. InsAllah Allah bize de nasip ederDiğer ablamda canım tedaviyle hamile kalıyor Dr ilaç veriyor adetin 5.gün kullanmaya başlıyor 5 gün kullanıyor o kullandığı 5 gün içinde ilişki olsun diyor onunda bu şekilde 3 oğlu var kızı tutturmaya çalışoyor şimdi :)
Allahin isi iste insan iki cennet meyvesinin de tadina varmak istiyor. InsAllah gonlunden gecen olur ablanin. Ben bu foruma uye olmadan once okumustum bir arkadas 2009 da ayni konuyu paylasmis. InsAllah Allah bize de nasip eder
Canim acik soylemek gerekirse eger yumurta donemim adetin ortasina denk gelirse denemek istemiyorum. Ama adetin hemen arkasina denk gelirse denicem.Amin
InsAllahu teâlâ canım .. yumurtlama dönemini takip edecekmisin
Canim 09.09.1985 doğumluyum ocakta veya mayıs 'ta kalmayı düşünüyorum. Arkadaşın bakabilir miCanim acik soylemek gerekirse eger yumurta donemim adetin ortasina denk gelirse denemek istemiyorum. Ama adetin hemen arkasina denk gelirse denicem.
Ne ilacı kullanıyor acabaDiğer ablamda canım tedaviyle hamile kalıyor Dr ilaç veriyor adetin 5.gün kullanmaya başlıyor 5 gün kullanıyor o kullandığı 5 gün içinde ilişki olsun diyor onunda bu şekilde 3 oğlu var kızı tutturmaya çalışoyor şimdi :)