- 28 Ocak 2009
- 475
- 89
- 39
Valla bende öle okudum burda adeti uzun süreninde oğlu oluyormuş valla RABBİM dualarımı ve bana edilen duaları kabul etti demekki şükürler olsunAdet döngüsü kısa olanların oglu oluyor cogunlukta. Senin kızı iyi tutturdun valla kızz
Amin canim cok sagol.Allah bagislasin canim. Peki ogluna nasil hamile kalmistin yani bir yontem denedim mi
InsAllah gönlündeki olur canimAmin canim cok sagol.
Ilk bebek oldugu icin yontem vs denememistim. Korunmayi biraktigimiz ilknay olmustu kuzum.
Simdi 2nci bebis pek nazli, bakem ne zaman gelicek
Aminnnn canim hepimizin gonlundeki olsun insallah hayirlisiylaInsAllah gönlündeki olur canim ❤
Nasıl hesaplıyorsunuz CanımCanım şubat, haziran ağustos, eylül kasım da erkek aylarındasın
InsAllah gönlündeki olur canim ❤
Canim ben son adetimde 4. gun ovulasyon testi kullandim ve esit koyulukta cikti sonra aksama bayaga acilmisti. Diger gruptaki arkadaslar gec kalmissin dedi. Fakat sabah uzayan akinti geldi ve kasiklarimda batma. Ama Bu sefer kesin 4. gun adetin denicem. Sen canimCanim sen ne yaptin ne durumdasin
Canim eger kiz bebek istiyorsan gün asiri dene bence boylelikle ihtimal yukselir. Uzulme canim insAllah rabbim tez zamanda verir.Kizlar benim BaT yarin,
Dun erken gebelik testi yaptim.
Koca bi negatif.
Yumurtlamadan 3 gun onceki iliski fazla erken oldu sanirsam
Hayirlisi napalim
Canim ben son adetimde 4. gun ovulasyon testi kullandim ve esit koyulukta cikti sonra aksama bayaga acilmisti. Diger gruptaki arkadaslar gec kalmissin dedi. Fakat sabah uzayan akinti geldi ve kasiklarimda batma. Ama Bu sefer kesin 4. gun adetin denicem. Sen canim
Kizlar benim BaT yarin,
Koca bi negatif.
Hayirlisi napalim
Evet canim keske deneseydim iste hemen tutmaysbilir. Nasip insAllah canim bu sefer tutar senin ki. Allah birer erkek cocugu nasip etsin insAllahCanim benim de haziran ayında sanki adet bitimi yumurtlama oldu çünkü hem ağrım hem akıntı oldu fakat evde olmadogokiz için degerlendiremdik şimdi yumurtlama takibindeyim bugün yarın gibi ama gecikebilir bu ayda tutmazsa temmuzda hem adet bitimi hem yine yumurtlama takibi denuycem
Kızlar benimde regl bitti ertesi gün tek ilişki oldu hamile kalmisim şimdi oğlum var hadisi şerifte varmış ilk 5 gün olursa erkek olur diye
Evet canim keske deneseydim iste hemen tutmaysbilir. Nasip insAllah canim bu sefer tutar senin ki. Allah birer erkek cocugu nasip etsin insAllahBirbirimizi dualarda unutmayalim
Kız bebek için mi öyle yaptın canmKizlar benim BaT yarin,
Koca bi negatif.
Hayirlisi napalim
Amin teşekkür ederim 30 gün sürüyor 6-7 gün sürdü kısa sürdü daha uzundu akıntı yoktu tutmaz dedik tuttu planlı değildi iki kizimdan sonra çok güzel bir sürpriz oldu Rabbim isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallahSağlıkla büyüsün oğlun canım adet dongun kaçtı ve adetin lac gün sürüyor ilişki günü akıntı varmıydı acaba
Amin teşekkür ederim 30 gün sürüyor 6-7 gün sürdü kısa sürdü daha uzundu akıntı yoktu tutmaz dedik tuttu planlı değildi iki kizimdan sonra çok güzel bir sürpriz oldu Rabbim isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah
Yazdigin icin cok tesekkur ederiz canim. InsAllah Allah bizede nasip eder. Saglikla büyüt evlatlariniAmin teşekkür ederim 30 gün sürüyor 6-7 gün sürdü kısa sürdü daha uzundu akıntı yoktu tutmaz dedik tuttu planlı değildi iki kizimdan sonra çok güzel bir sürpriz oldu Rabbim isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eylesin inşallah