Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Var canım reglım bıttı ykandım o gun ılişki ve sonuç oglum var suan da...atılmamış yumurta kalıyomuş.

Cevabın için tşkler M Mirage bunu araştırmaya çalışıyorum tam olarak takip yoluyla mı kaldın yani bilerek mi yoksa sonradan mi fark ettin o günde kaldığını canim

Cevabın için tşkler M Mirage bunu araştırmaya çalışıyorum tam olarak takip yoluyla mı kaldın yani bilerek mi yoksa sonradan mi fark ettin o günde kaldığını canim
Yok canım bilerek deıl brnde kızım olsun ıstıyodum dıkkat ederım dıyodum ama reglıden hemen sonra hamıle kalacagımı hıc duşunmemıştım...uzayan akıntıyı farkketmıştım o gun ama onun yumurtlama oldugunu tam bılmıuodummm

Anladım canım Allahü teâlâ bagislasin

Arkadaslar adetten hemen sonraki 5 gun icinde takip yoluyla hamile kalanlar var mı ? Bebeklerinizin cinsiyetini paylasirmisiniz?
Ben canim :) tek iliski ile hamile kaldim ... cok eminim gunuden :) ve kizim var şükür simdi....

kızlar ne kdr tuhaf dimi aslnda baktıgıımz bütün yöntemlerde cvplara bakıyorm yüzde 50 50 kızda var erkekte. zaten doğanın dengesi bu yüzde 50 kız yada erkek 2 secenek benmde bu ay adetin ilk gününden sayarak 12. ve 13. gün ilşkim oldu 12. gün 2 kere 13. gün tek ilşşki oldu ve 15. günü yumurtlama günü olarak gösteriyordu program. ama ben kasık ağrısı ve uzayan akıntıyı 11. günde hissettim bence tahminlerime göre o gün yumurtladm. eğer öyleyse ilşkiler yumurtlamadan snra oldu programa göreyse önce oldu eğer hamile kalırsam cinsiyeti ne olur kestrmem imkansz

Program doğru değil canım hakkında hayırlısı oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…