- 21 Kasım 2016
- 1.192
- 1.351
Serap.... diye bir ilaçNe ilacı kullanıyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serap.... diye bir ilaçNe ilacı kullanıyor acaba
Canim acik soylemek gerekirse eger yumurta donemim adetin ortasina denk gelirse denemek istemiyorum. Ama adetin hemen arkasina denk gelirse denicem.
Canim acik soylemek gerekirse eger yumurta donemim adetin ortasina denk gelirse denemek istemiyorum. Ama adetin hemen arkasina denk gelirse denicem.
Allah iyiligini versin canim benim gözüm ikizi kesmiyor bir tane olsun yeter ama canim iste her ay olmuyor o atik yumurta. Ama deneyeceksen bence adetin 5. günü dene en gecCanim adet bitimi atık yumurta olur yumurtlama dönemi yine yumurtlama olur hatta ben bu hesap ile bi ara ikiz için çok araştırmıştım :)
Ayni benim gibi kalmissin canim. Ilk deneme ve test ilebende kızıma adet ortasında kalmıştım test kullanmıştım yumurtlama dan oki gün önce olmuştu deneme ve ilk ayda hamile kalmıştım
Gelecek sene mi düşünüyorsun
Allah iyiligini versin canim benim gözüm ikizi kesmiyor bir tane olsun yeter ama canim iste her ay olmuyor o atik yumurta. Ama deneyeceksen bence adetin 5. günü dene en gec
Gelecek sene mi ocak yada mayıs derkenCanim 09.09.1985 doğumluyum ocakta veya mayıs 'ta kalmayı düşünüyorum. Arkadaşın bakabilir mi
Aynen canım cinsiyet için yapmamış tim o zaman Rabbim meleğimi nasip etti iyiki de ettiAyni benim gibi kalmissin canim. Ilk deneme ve test ile
Benim bildigim de bu sekilde yani en gec 5. de temizlenmek bir iki damla kaldiysa farketmez. Aynen canim benim kiz 2 yasina girecek insAllah Allah birde erkek evlat verir yaninabaktım gözüm kesmiyor cadiyla zor baş ediyorum bıraktım araştırmayı :) aynen canım 5.gün olmadık evde 6 gün denemek istemedim bende bi arkadasin böyle olmuş 6 gün denemiş 10.gün yumurtlama olmuş ordan kalan xler dollemisti yumurtayı görelim mevlam neyler :)
Her kadinin bir kizi olmaliAynen canım cinsiyet için yapmamış tim o zaman Rabbim meleğimi nasip etti iyiki de etti
Ay insallah cok tesekkur ederimm canim bilgi icinCanim bazim aylar atik yumurta oluyormus adetle atilan. Mesela diyelim adet 4 gün süruyor bitince hemen temizlenip denemek lazim - tek iliski olacak. Diger günler korunacaksin. Benim kendi annem iki erkek kardesime bu sekil hamile kalmis.
Hesapladım ocak ve mayıs ikisi de kız çıkıyor şubat ve haziranda deneme yap yada nisan da erkek çıkıyor ama düşündüğün aylar kız yine de allahın taktiri ama sen bilirsinCanim 09.09.1985 doğumluyum ocakta veya mayıs 'ta kalmayı düşünüyorum. Arkadaşın bakabilir mi
Benim bildigim de bu sekilde yani en gec 5. de temizlenmek bir iki damla kaldiysa farketmez. Aynen canim benim kiz 2 yasina girecek insAllah Allah birde erkek evlat verir yanina
Oyle yapicam artik canim. InsAllah cabuk tutar ve saglikli bir oglum olurCanim adet bitiminde kararliysan her ay Son gün dene yok testle takip etmek istiyorsan yumurtlama döneminde değerlendir bence atık yumurta herzaman olmuyor yengemin 8 ayda tuttu
Oyle yapicam artik canim. InsAllah cabuk tutar ve saglikli bir oglum olur
Amin insAllah sanada gönlündeki prensi nasip etsinInsAllah canım Rabbim aratmasin tez vakitte nasip eylesin
Hangi takvime bakıyorsun canimHesapladım ocak ve mayıs ikisi de kız çıkıyor şubat ve haziranda deneme yap yada nisan da erkek çıkıyor ama düşündüğün aylar kız yine de allahın taktiri ama sen bilirsin