- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Genelde 4 gun falan suruyo 5. Gun olmustu bazen 5 gun surdugu de oluyo canim zaten erken dollenme olmustu adete 6 gun kala kopkoyu ikinci cizgiyi gordum sanki adetim gecikmiscesineCanim adet döngün kac gün sürúyor ve kacinci gün oldu iliski
Anladim canim sag salim kucagina al insAllah bebeginiGenelde 4 gun falan suruyo 5. Gun olmustu bazen 5 gun surdugu de oluyo canim zaten erken dollenme olmustu adete 6 gun kala kopkoyu ikinci cizgiyi gordum sanki adetim gecikmiscesine
İnsallah canim benim sen se insallah hayirli bir bebek nasip etsin insallah cinsiyeti de gonlunden geceniAnladim canim sag salim kucagina al insAllah bebegini
Amin insAllah canim cok sagolİnsallah canim benim sen se insallah hayirli bir bebek nasip etsin insallah cinsiyeti de gonlunden geceni
Adetimin 4.günü temizlendiğim vakit ovulasyon testim pozitif verdi ve kızım varArkadaslar adetten hemen sonraki 5 gun icinde takip yoluyla hamile kalanlar var mı ? Bebeklerinizin cinsiyetini paylasirmisiniz?
Peki bebeginin cinsiyeti nedir canim? Ve adetin kac gun suruyorBen varım. Yumurtma doneminde 5 ay boyunca denedik olmadi. Sanirim bende sorun var ah vah derken o ay adet sonrasi iliski oldu sonra olmadi bu yuzden o arada hamile kaldigimi anladim.nitekim adete 1 hafta kala idrarda silik cizgi cikti cabuk belli etti kendinj
Erkek canim 6 gun suruyordu o zaman adetim.simdi spiralin etkisiyle 10 gunr kadar çıkti adet suremPeki bebeginin cinsiyeti nedir canim? Ve adetin kac gun suruyor
Cevapladigin icin tesekkur ederim canimErkek canim 6 gun suruyordu o zaman adetim.simdi spiralin etkisiyle 10 gunr kadar çıkti adet surem
Tamam canım sağol
mec zup canim nasilsin? Cinsiyet belli oldu mu?
InsAllah gönlündekini duymayi nasip etsin AllahCok şükür canım 2 hafta sonra kontrolum.. Sen ne yaptın canım deneme oldu mu
InsAllah gönlündekini duymayi nasip etsin AllahBende bu ay deneme yaptim canim bekliyorum bakalim tutacak mi.
InsAllah canimAmin canım bil mukabil inşAllah hadi hayırlısı Rabbim nasip eylesin
InsAllah canim