Adetten sonra ki 5 içinde hamile kalanlar var mı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    58
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn

Eklentiler

• 20191005_234811.jpg
    20191005_234811.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 137
  • 20191005_234747.jpg
    20191005_234747.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 155
  • 20191005_015821.jpg
    20191005_015821.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 131
Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn

Canım kesenin görünmesi için değerin çok düşük henüz doktorunu dinle inşAllah hamilesindir

Kese 6 binlerde görünüyor acele etme sakince bekle aslında her gün tahlil istwmemsi lazım ikigün de bir bakılır iki katı olması beklenir

Arkadaşım adeti bitip temizlediği günün ertesi korunmadan ilişkiye girmiş. Diğer günler korunmuş, o gün hamile kaldığına emin yani oğlu oldu. Geçen hafta karşılaştığım bir başka arkadaşım adet kanaması bitimi 4. Günde hamile kalmış. Daha cinsiyeti belli değil. Belli olunca yazarım.
Dini bir sitede okumuştum adet sonrası ilk 5 gün içinde hamile kalırsanız oğlunuz olur diyordu. Hangi site aklımda değil.
Mrb arkadasinizin cinsiyeti ne

Oran me kadar yüksek çok şaşırdım.Canım benim 3. Yada dördüncü günü oldu kızımda.Ama şimdi yazarken şöyle birşey geldi aklıma.O zaman adet biter bitmez kocakarı yöntemi göbeğimi çektirmiştim 3 gün boyunca 3.akşam ve 4. Akşam birliktelik olmuştu.Ama belkide yumurta 2 gün sonra çatlamıştır.X spermler 3 gün canlı kalıyor sonuçta
Tabi en doğrusunu Rabbim bilir
Bnde kizim olsun istiyorum adet bitimi üçüncü gün oldu birliktelik

Benim de 1000.05 di 1 gun geçmişti 2 gun 3445.05 2 katından fazlaydı ikizlerim oldu sizindemi ikiz oldu 😍😍
Benimde aynı değer çıkmıştı ikiz dedi doktor meğer üzerine görmüşüm iki aylıktan önce kendini gostermemisti oglusum

Arkadaşlar benim ilk kızımda adet bittiği gün ilişki ile ikinci kızımda adetle birlikte sayarsam 8 gün ilişki ile tutmuştu eminim o ay başka ilişki olmamıştı her ikisinde e demekki herkeze erkek olmyrmş

X