Çok düzenli canım günüm hiç geçmez..valla bilmiyorum ama adetlerin düzenlimiydi en iyisi yarın sabah kaltığın gibi yap yapıcaksan belkide geç döllenme bilemedim ki
Ki gün önce yaptım adete 6gun kala kanda da 0cikti erken test yaptım adete 7gun kala baya yaptım yani..hiç test yaptın mı daha önce peki yoksa al bi test yap vallahi ben alıp yapardım en azından kafam netleşsin yoksada bileyim diye çünkü bende stresten gecikme yapabiliyor
Anladım cnm hayırlısı ama daha çok yeni kimyasaldan dolayı duyguların fazla yoğunlaşmış ondan bu kadar stres ve beklenti olabilir bende 7 yıllık evliyim 1.5 yıldır karar verdim bekledim tam kendi haline bıraktım mayısta kimyasal yaşadım sonrada daha fazla kafama takmaya başladım yanlis ama hayırlısı bakalımBiz hiç planlamazken haziranda birden hamile olduğumu öğrendik çok şaşırdık. Çok mutlu olduk. İki gün sonra kimyasal olduğunu öğrenince de çok üzüldük. Bu olayla farkettik aslında bebek istiyormuşuz İki aydır da deniyoruz ama olmuyo. Stres yaptım sanırım. Allah isteyen herkese yanında bizlere de nasip eder inşallah.
Canım sen dk başı testde yapsanda erkennse çıkmaz sabir istiyor biliyorum zor ama gerçek bence adetin 1-2 gün geecsin kan testi yaptirirsin gelmezseKi gün önce yaptım adete 6gun kala kanda da 0cikti erken test yaptım adete 7gun kala baya yaptım yani..
Bekleriz kuzummm mm her zamanfnd_50 tamam canım gelirim gelmem mi
çalışıyorum çok vaktim olmuyor iş yerinde arada fırsat buldukça yazıyorum bir başlarsam hızımı alamam ben
Çok yoruldum bugün kiz bacim 5 saat ayaktayım yeni yeni kendime geliyorum geldim kuzucum :)) bak bizim diğer gruba da gel tamam miii
Co
Çok yoruldum bugün kiz bacim 5 saat ayaktayım yeni yeni kendime geliyorum geldim kuzucum :)) bak bizim diğer gruba da gel tamam miii
Sanki silik gibi duruyorBendede aynı şeyler oldu canım, 10 gün kala sonra adet oldum zanettim 4 gün boyunca peçeteye gelen lekem vardı pembe, hamilesin dedi herkes ben hala inanmıyordum sonra negatifi gördüm kanda moralim bozuldu kasık agrım geçmedi bulantım flan o şey gidince hepsi bitti leke, şimdi 10 gündür adet olamadım bugün ablamın zoruyla test yaptım. Yok işte diye attım testi silik çizgi var dedi eşim dedi ama 2si dışında ben görmedim görümcemde gördü bende senle aynıyım bu nedir bilmiyorum ne yapcamda bilmiyorum yanmışız biz http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/umya.780889/
İnşallah ya tek ümidim o kocam varikosel hastası,bendede polikist over var ne olacak bilmiyorum kafayı yemek üzereyim bende o çizgiyi sende mi gördün aslında ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum umarım sende hamişsindir bende inşallah dua edelim sen test yaptırcakmısınSanki silik gibi duruyor
Offf o belirtiler yok oldu bugun sadece sirt yanmasi vardi ki goguslerime dokunamiyordum bile ama simdi sanki o agriyi yasayan ben degilmisim gibi
Ne bilelim yaa insallah hayirli haberler alirizz insallahhhh
Allah yardımcımız olsun başka söz bulamıyorum inşallah tüm isteyenlerin gönlüne kalbine göre hayırlı saglıklı sıhatli evlatlar verir rabbim bizlere ve ardı süre tüm isteyen kardeşlerimizeMerhaba arkadaslar
Sizin yazilarinizi gorunce bende icimi dokeyim istedim. Bnmde bat yarin bgn idrr yptm ckmadi 1 yildir ugrasiorm fkat hep ayni snuc negatif artk sabrm ck tukendi her zmn 1 ay dha beklemek grek tbkide hersyn hayrlisi dogru zmn gldiginde olck bliorm ama iste... Umarm bukez hayrlisiyla olr Allah her isteyene nasip etsin insallah aminnnnn
Aminnn insallah Allah razı olsn ii dileklerin icin herkesten dua rica ediyorum bende herkese ediyorum zaten yinede sukur etmek lazim beterin beteri varmis okuduklrmda dha ii anladmAllah yardımcımız olsun başka söz bulamıyorum inşallah tüm isteyenlerin gönlüne kalbine göre hayırlı saglıklı sıhatli evlatlar verir rabbim bizlere ve ardı süre tüm isteyen kardeşlerimize
Öyle her şerde bir hayır vardır her hayırda bir şer vardır. sanma sadece sende dert vardır sendeki derdi nimetten sayanda vardır... Bu sözü unutma hiç bir zaman herşey zor oluyor istekler artınca şıp diye olsun istiyoruz ama bazende düşünüyorum belkide olmasından hayırlıdır olmaması bilemiyoruz. Bize toplumumuz çocugu öyle aşılamış ki olmayınca hep bir hata hep bir hastalık arıyoruz ama verende Allah canı Alanda o. Belkide evladımız hayırlı olmayacak bize iyi gelmeyecek vermiyor bilemeyiz bu yüzden sabır ve tevekkülle duayla ama düzgün bir dua ve teslimiyetle beklemek ve sabır yolunu ilerleyip sabır agacından meyveler tatmalıyız. Ama nefis ve istekler bitmiyor,şeytanın kaleminde neden olmuyor niye bizim olmuyor bu kadar zamandır diyebiliyoruz ama bizden çokta kötü durumda insanlar var şükür kısmını unutuyoruz her halimize bin şükür bin hamd, Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin tüm isteyenlerin dualarını kabul karnında olacak o tohumları baki eylesin. Saglıklı sıhatli bir şekilde kucagımıza almayıda göstersin inşallahAminnn insallah Allah razı olsn ii dileklerin icin herkesten dua rica ediyorum bende herkese ediyorum zaten yinede sukur etmek lazim beterin beteri varmis okuduklrmda dha ii anladm
Aminnnnnnnn yazdiklrni hep dusunuorm zaten haşa isyn etmiorm hep dua ediorm fkt koskoca br yil 12 kez hisrana ugramak bliorm olack insallah en azndn olma ihtimali vr diorm kendme ve hep sukrediorm Rabbim herkese hayrli saglkli sihhatli evltlr basip etsin aminn biz 10 aydır korunmuyoruz bak istemiyoruzda degil istiyoruzda ama yetersiz sperm sayısı büyük ihtimal bu yüzden olmuyor galiba kaç defa hamilelik testi kaç defa hayal kırıklıgı seni çok iyi anlıyorum ama yapacak pekte bişey yok 1 aydırda istiyoruz ve bu ay cidden degişimler çok fazla ben bile fark etmemiştim umut kalmadıgından insanlar demeye başladı ama yine negatif bu daha agır oluyor insan bi süreden sonra yoruluyor ben öyle oldum senide çok iyi anlıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?