• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar benim de bat 25-26 gibiydi. 24-25 günde bir adet olurdum. Bi kaç gün önce göğüslerim çok şişti dokunamıyodum ili gün sonra geçti. Ayın 24ünde test yaptım negatif çıktı ama bu gün 26 sı hala eser yok. Test yapayım diyorum bi yandan da bi kaç gün daha geciksin diyorum. Bazen de zaten negatifi gördüm hiç boşuna ümitlenmeyeyim diyorum. Stres yaptım galiba. Pff

canım inşallah hayırlısı olur ben 2 gün önce normal test yaptım bembeyaz daha var dedim ama belirtimde yok şansımı zorluyorum galiba bende sadece iştah açıklığı akıntı ara ara halsizlik var okadar
Canım göğsünde mavi damarlar var mı benim gecen ayda vardı bu ayda var şimdilik bu var bugün kasık agrim olmadı vardı ama bide gogus uçlarına dokunamiyorum

canım adetlerin düzenliyse eğer yarın erken gebelik testi alıp yap ama duramam diyorsan şimdi al yap bazen insan çok geirliyor ondan adet gecikmeside yaşayabiliyor

canım bende bir iki tane kalın mavi bir damar ve dolgunluk var ama uçları gayet normal malesef :KK39:

Kızlar bende umutlandim sanki bende de tık yok bugün bat gunum..

hiç test yaptın mı daha önce peki yoksa al bi test yap vallahi ben alıp yapardım en azından kafam netleşsin yoksada bileyim diye çünkü bende stresten gecikme yapabiliyor
İki gün önce yaptım birde adete 6gun kala kan testi yaptım yine negatiftir:(

Evde test varda yapsam cikarmiki bide günüm geçince umutlanmaliyim bence belki de yarın olcam habire test yapiyorum..

Evde test varda yapsam cikarmiki bide günüm geçince umutlanmaliyim bence belki de yarın olcam habire test yapiyorum..

valla bilmiyorum ama adetlerin düzenlimiydi en iyisi yarın sabah kaltığın gibi yap yapıcaksan belkide geç döllenme bilemedim ki

Ben de tam adet günü yaptığım halde negatif çıkmıştı. Bir hafta sonra pozitif çıktı. İnşllah hayırlısıyla hamilesindir

üzülme canım belkide geç döllenme seninkide bilmiyorum ama adetlerin düzenli değilse pazara kadar sabret olmazsan kan testi yaptırısın boşuna sürekli test alıp yapma bence
Adetlerim düzenliydi aslında ama haziranda kimyasal gebelik yaşadım. O ay baya gecikmeli olmuştum. 35.inci günde. Sonraki ay yine düzene girdi 25. Günde hemen oldum. Bu ay 26. Gündeyim hala tık yok.

Ben de tam adet günü yaptığım halde negatif çıkmıştı. Bir hafta sonra pozitif çıktı. İnşllah hayırlısıyla hamilesindir
Amin inşallah teşekkür ederim

Adetlerim düzenliydi aslında ama haziranda kimyasal gebelik yaşadım. O ay baya gecikmeli olmuştum. 35.inci günde. Sonraki ay yine düzene girdi 25. Günde hemen oldum. Bu ay 26. Gündeyim hala tık yok.

Amin inşallah teşekkür ederim

belkide geç döllenmiştir sen umudunu yitirme olmazsada üzülme bende mayısta kimyasal geçirdim bekliyorum bakalım 1,5 yıldır

belkide geç döllenmiştir sen umudunu yitirme olmazsada üzülme bende mayısta kimyasal geçirdim bekliyorum bakalım 1,5 yıldır
Biz hiç planlamazken haziranda birden hamile olduğumu öğrendik çok şaşırdık. Çok mutlu olduk. İki gün sonra kimyasal olduğunu öğrenince de çok üzüldük. Bu olayla farkettik aslında bebek istiyormuşuz İki aydır da deniyoruz ama olmuyo. Stres yaptım sanırım. Allah isteyen herkese yanında bizlere de nasip eder inşallah.

Back
X