Bugün bat günüm şimdilik gelen giden yok İNSALALAH da olmaz :) dün adet olacak gibi adet sancısı yaşadım ama olmadı. Bugünü kazasız belasız atlatayım test yapmayı daha düşünmüyorum 3 gün önce yaptım boyumun ölçüsünü aldım günümün geçmesini beklicem, tabi gecerse:))))Fundiiiiii naptin canım test yaptim mi
bende 35 günde bi adet oluyorum bazen 40 yavaştan başladık çalışmalara ama şu yumurtlama olayını çözemedimamin canım benim. evet geç yumurtluyorum. 35 günde bir adet oluyorum. 22. gün filan yumurtlamam oluyor. ondandır dimi inşaALLAH
canım muhtemelen gec yumurtluyorsun adetin gec oldugu için,35-14=21 yada 40-14=26 mesela adetinin 19.günü başla 27.gününe kadar 2 günde bir çalışmalara devambende 35 günde bi adet oluyorum bazen 40 yavaştan başladık çalışmalara ama şu yumurtlama olayını çözemedim
peki ya bende? ben 10 gun adet oluyorum ve dongum 26. korkuyorum bu kadar kisa zaman icinde yumurtlama olmuyor mu acaba diyecanım muhtemelen gec yumurtluyorsun adetin gec oldugu için,35-14=21 yada 40-14=26 mesela adetinin 19.günü başla 27.gününe kadar 2 günde bir çalışmalara devam
bitanesin teşk. denicem belki dediğin gibi yaparsam tutarcanım muhtemelen gec yumurtluyorsun adetin gec oldugu için,35-14=21 yada 40-14=26 mesela adetinin 19.günü başla 27.gününe kadar 2 günde bir çalışmalara devam
tam 10 gün mü sürüyor ,baya uzun sürüyomuş bununla ilgili doktora gitmişsindir sanırım ,canım sen adet bitimi başla çalışmalara 21.güne kadar devammpeki ya bende? ben 10 gun adet oluyorum ve dongum 26. korkuyorum bu kadar kisa zaman icinde yumurtlama olmuyor mu acaba diye
Ben de öyleyim 35 günde bir oluyorum o yüzden bu ay 17 19 21 23 25. Günü degerlendirdim hadi hayirlsii :)canım muhtemelen gec yumurtluyorsun adetin gec oldugu için,35-14=21 yada 40-14=26 mesela adetinin 19.günü başla 27.gününe kadar 2 günde bir çalışmalara devam
Canım eğer 35 günde bir oluyorsan 14 gün öncesi yani 21. Gun yumurtlama oluyorsun. Ovulasyon testi çok kyardimci oluyor ben bu ay ondan kullandimbende 35 günde bi adet oluyorum bazen 40 yavaştan başladık çalışmalara ama şu yumurtlama olayını çözemedim
FundiiiiBen de öyleyim 35 günde bir oluyorum o yüzden bu ay 17 19 21 23 25. Günü degerlendirdim hadi hayirlsii :)
ayyy hadi hayırlısı inş tutmuştur canım ,güzel haberler verin bat ne zamanBen de öyleyim 35 günde bir oluyorum o yüzden bu ay 17 19 21 23 25. Günü degerlendirdim hadi hayirlsii :)
canımm ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu :)) çalışmalara tam gaz devam inş Allahım herkesin gönlüne göre versin şişsin göbüşler gelsin bebişler aminnnbitanesin teşk. denicem belki dediğin gibi yaparsam tutar
hadi inşaallah isteyen herkese nasip olsuncanımm ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu :)) çalışmalara tam gaz devam inş Allahım herkesin gönlüne göre versin şişsin göbüşler gelsin bebişler aminnn
Cidden öyle mi düşünüyorsunuz ikinci teste korkar gibiyim yemin ediyorum ne yapacam bilmiyorumCanım senin test pozitif Rabbim herkesin gönlüne göre versin daha çok yeni bebisin Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun
Kızlar umutsuZluk yok benim kaderim bir gün geciyo ve bu sabah test yaptım hamileyimmm ama bayaa silik demek ki çok yeni iki gün önce yapmıştım negatifti benimde çok kaşık agrim var 4gun once kahve rengi lekem oldu ordan süpelendim zaten başka belirtide ellerim şiş okdar benim önceki yazılarını okuyun çok ümitsizdim ama ümitsizdim olmuycakmişin herşeyin bir zamanı vardır hayirlisini istedim hep :)
Kızlar umutsuZluk yok benim kaderim bir gün geciyo ve bu sabah test yaptım hamileyimmm ama bayaa silik demek ki çok yeni iki gün önce yapmıştım negatifti benimde çok kaşık agrim var 4gun once kahve rengi lekem oldu ordan süpelendim zaten başka belirtide ellerim şiş okdar benim önceki yazılarını okuyun çok ümitsizdim ama ümitsizdim olmuycakmişin herşeyin bir zamanı vardır hayirlisini istedim hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?