- 27 Ağustos 2016
- 150
- 75
- 48
:) benim adetim 20 gun gecmisti idrar testinde 2 kere negatif cikti. Kan testinde pozitif cikmisti 3 haftalikti. Demekki bende gec yumurtlamissim. Yoksa adetten 20 gun gecikti. En az 4-5 haftalik olmasi gerekiyordu sanirim.
Bilmiyorum. Belki benim idrarda cikmiyordur. Cunku idrarda degil kanda cikmisti...
Maalesef o da dusuk oldu
Amin canim. Sagol.İlk once yaznn baslarnda svndm snlarnda uzuldm. hayrlisi olsn insllah bu sene ck dusuk olan vr Rabbim hepmzi saglkli sihatli hyrli evlt nasip etsn. Hersy Allahtn...
Amin canim. Sagol.
Hakkimizdan hayirlisi. Ilk günler etkolenmedim daha sonra cok üzüldüm. Yasasaydi sukadar aylik bukadar aylik olmusti diye dusunup uzuldum cok ama simdi yine iyiyim. Yasasaydi 5 aylik falan olmuştu herhalde. Hayirlisi...
Isin garibi dr bana vakit kaybetmeden tup bebek merkezine git demisti. Tup bebek tedavisi gorurken hamile kaldim.Betern beteri vr die dusunmek lazm hep ozmn br nebze dha katlanio insan acilrina uzuntulerne ck skur yenidb olma ihtimalin vr ve bu skldeki durumlrdn snra genelde 3 ay icinde hamile kalan arkdslrm vr hayrlisi insllh Rabbm tez zmnda nasip etsn
Isin garibi dr bana vakit kaybetmeden tup bebek merkezine git demisti. Tup bebek tedavisi gorurken hamile kaldim.
Dhea ve inofolik kullanirken hamile kaldım
Deniyoruz. Bakalim hayirlisi.Bu gbi durumlrda br kac hastaneye ve ii drlere gorbmek gerk cnku ck fzla yanls ynlendren direk iilesme sureci icin bsy ypmadn amelyt veya tup bebek gbi syler onerenler vr onemli knulrda asla tk dr ile hreket etmeyn tvsiyem
Ne zaman vereceksin kan testi bacim İNSALALAH sen de hayırlı haberler verirsin aminnnFundiiii
Hayirli haberler bekliyoruz sendenn
Bende galiba dayanamayacam kan testi verecegim bakalim
Ama tum belirtilerim yok oldu Allah nasip eder insallahh
İNSAALLAH canım benim ya bekliyorum sabırla bekleyeceğim İNSALALAH hakkımda hayirlsii ile olur ALLAHİM isteyen herkese versinn amincanim bende inanilmaz kasik agrisi vardi adete 2 gun kala yaptim hemde iki tane negatif adetten iki gun sonra yaptim silik cizgi sonra kanda baktim 3 haftalikti bekle derim insallah bu ay bol bol bebisler gelir
Ya pazar yada p.tesi verecegim kuzummm amin insallahhhhN
Ne zaman vereceksin kan testi bacim İNSALALAH sen de hayırlı haberler verirsin aminnn
Basina cok sevindim sonunda uzuldum ama insallahh rabbim bu sefer nasip eder tamamina erdirir:) benim adetim 20 gun gecmisti idrar testinde 2 kere negatif cikti. Kan testinde pozitif cikmisti 3 haftalikti. Demekki bende gec yumurtlamissim. Yoksa adetten 20 gun gecikti. En az 4-5 haftalik olmasi gerekiyordu sanirim.
Bilmiyorum. Belki benim idrarda cikmiyordur. Cunku idrarda degil kanda cikmisti...
Maalesef o da dusuk oldu
Aynen bugünü ve yarini kazasız belasız bi atlatayım insaALLAHYa pazar yada p.tesi verecegim kuzummm amin insallahhhh
Ayy kuzum benim ya yarin sen o zaman kan testi yaptir varsa bosuna uzulme hicBasina cok sevindim sonunda uzuldum ama insallahh rabbim bu sefer nasip eder tamamina erdirir
Y yer6melegi bebegimmmm bakkkk neler oluyor burda :)))
2p gun gecmis kanda cikmamis
Aglamamak icin guzel bir sebep :)
Allah var gam yok :)
Insallahh canimmm benimmm insallahAynen bugünü ve yarini kazasız belasız bi atlatayım insaALLAH
Once idrara bakacagiz yagma yok :)Ayy kuzum benim ya yarin sen o zaman kan testi yaptir varsa bosuna uzulme hic
Kiyamam canim benim ya tamam yarin sabaha az kaldi insallah pozitifi gorcezOnce idrara bakacagiz yagma yok :)
Kana da baktiracagiz beraber ciktik bu yola :)
Canım malesef bugün adet oldum ve yıkıldımOnce idrara bakacagiz yagma yok :)
Kana da baktiracagiz beraber ciktik bu yola :)
Bende ayni sekilde bugun oldum ve yikildim sabah kan testi yapmaya gidecektim hazirlandim hastalandimCanım malesef bugün adet oldum ve yıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?