adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenenler

İlk once yaznn baslarnda svndm snlarnda uzuldm. hayrlisi olsn insllah bu sene ck dusuk olan vr Rabbim hepmzi saglkli sihatli hyrli evlt nasip etsn. Hersy Allahtn...

İlk once yaznn baslarnda svndm snlarnda uzuldm. hayrlisi olsn insllah bu sene ck dusuk olan vr Rabbim hepmzi saglkli sihatli hyrli evlt nasip etsn. Hersy Allahtn...
Amin canim. Sagol.
Hakkimizdan hayirlisi. Ilk günler etkolenmedim daha sonra cok üzüldüm. Yasasaydi sukadar aylik bukadar aylik olmusti diye dusunup uzuldum cok ama simdi yine iyiyim. Yasasaydi 5 aylik falan olmuştu herhalde. Hayirlisi...

Betern beteri vr die dusunmek lazm hep ozmn br nebze dha katlanio insan acilrina uzuntulerne ck skur yenidb olma ihtimalin vr ve bu skldeki durumlrdn snra genelde 3 ay icinde hamile kalan arkdslrm vr hayrlisi insllh Rabbm tez zmnda nasip etsn

Betern beteri vr die dusunmek lazm hep ozmn br nebze dha katlanio insan acilrina uzuntulerne ck skur yenidb olma ihtimalin vr ve bu skldeki durumlrdn snra genelde 3 ay icinde hamile kalan arkdslrm vr hayrlisi insllh Rabbm tez zmnda nasip etsn
Isin garibi dr bana vakit kaybetmeden tup bebek merkezine git demisti. Tup bebek tedavisi gorurken hamile kaldim.
Dhea ve inofolik kullanirken hamile kaldım

Isin garibi dr bana vakit kaybetmeden tup bebek merkezine git demisti. Tup bebek tedavisi gorurken hamile kaldim.
Dhea ve inofolik kullanirken hamile kaldım

Bu gbi durumlrda br kac hastaneye ve ii drlere gorbmek gerk cnku ck fzla yanls ynlendren direk iilesme sureci icin bsy ypmadn amelyt veya tup bebek gbi syler onerenler vr onemli knulrda asla tk dr ile hreket etmeyn tvsiyem

canim bende inanilmaz kasik agrisi vardi adete 2 gun kala yaptim hemde iki tane negatif adetten iki gun sonra yaptim silik cizgi sonra kanda baktim 3 haftalikti bekle derim insallah bu ay bol bol bebisler gelir

N
Fundiiii
Hayirli haberler bekliyoruz sendenn
Bende galiba dayanamayacam kan testi verecegim bakalim
Ama tum belirtilerim yok oldu Allah nasip eder insallahh
Ne zaman vereceksin kan testi bacim İNSALALAH sen de hayırlı haberler verirsin aminnn

canim bende inanilmaz kasik agrisi vardi adete 2 gun kala yaptim hemde iki tane negatif adetten iki gun sonra yaptim silik cizgi sonra kanda baktim 3 haftalikti bekle derim insallah bu ay bol bol bebisler gelir
İNSAALLAH canım benim ya bekliyorum sabırla bekleyeceğim İNSALALAH hakkımda hayirlsii ile olur ALLAHİM isteyen herkese versinn amin

Basina cok sevindim sonunda uzuldum ama insallahh rabbim bu sefer nasip eder tamamina erdirir
Y yer6melegi bebegimmmm bakkkk neler oluyor burda :)))
2p gun gecmis kanda cikmamis
Aglamamak icin guzel bir sebep :)
Allah var gam yok :)

Basina cok sevindim sonunda uzuldum ama insallahh rabbim bu sefer nasip eder tamamina erdirir
Y yer6melegi bebegimmmm bakkkk neler oluyor burda :)))
2p gun gecmis kanda cikmamis
Aglamamak icin guzel bir sebep :)
Allah var gam yok :)
Ayy kuzum benim ya yarin sen o zaman kan testi yaptir varsa bosuna uzulme hic

Selam kızlarrr bende bat a 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ama öğlenden sonra yani ilk idrar la değil negatif çıktı bugün bi günlük bi gecikme var normal de hiç aksamaz bende sabah ilk idrarla tekrar erken gebelik testi yaptık ikinci çizgiyi gördüm ama çok silik . Bi kaç gün daha bekleyip tekrarlayacağım bakalım sonuç ne olacak :) bu ikinci gebeliğim olacak eğer olursa ilkinde kürtaj oldum malesef

Bugun bat idi ama henz olmadm fkat icimdn br ses yarn olcm dio ahh ahh olmam insllah hayrlisiyla hamile olsm bu ay ck istiorm evlilik ayimiz tnisma ayimiz birde cock olsa ya insallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…