• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 2 gün kala test yapıp negatif gören ama daha sonra hamile olduğunu öğrenenler

Ondan dır mutlaka gönlünü ferah tut :)) yumurtlama dan en geç 14 gün sonra testler de cikar :)[/QUOTE
12.günü çift çzgyii gördüm canım.(17 agustos) 19 unda silikleşti. Aldıgım teste ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder yazıyordu .Cıkmadı. Eylül 1 gibi bat.
benim 28 günde bir oluyo canım adetim 3 gün var şuanda bendede çift çizgi çıkmadı moralimi bozmalımıyım :/ halbuki hep olumlu düşünüyodum ben

Bozma moralini bekle kuzum ya nette çok okudum testler hassas olmayınca adetten önce gostermeyebiliyormus.adetimizi bekleyelimmm

Ondan dır mutlaka gönlünü ferah tut :)) yumurtlama dan en geç 14 gün sonra testler de cikar :)
Ayyy benim tahmini ovulasyonumdan daha 11 gun gecmis. Ozaman 3 gun sonra normalde adet olmam gerekiyor ve ovulasyondan tam 14 gun oluyor. Insallah adet olacagim gun birdaha yapayim ben :halay:

Bozma canım moralini bu ay olmasa diğer ay gelir meleğin Allah in izniyle :) moral bozmak yok :KK66: tomris111 tomris111

İlkinde sattan tam 31gn sonra cıkmıştı canım idrarda.5-6gn sonra tekrar yaparsn

Bende neqativ çıkmıştı adetimden önce yaptım adetim günü yaptım neqativ moralim bozulmuştu daha sonra 3 gün geçti adetimden yaptım pozitiv çıktı:KK68:

Bende neqativ çıkmıştı adetimden önce yaptım adetim günü yaptım neqativ moralim bozulmuştu daha sonra 3 gün geçti adetimden yaptım pozitiv çıktı:KK68:
Ay harika süper moral.oldu bana.peki adetin kaçıncı günü yumurtluyorsun canim ya da kaç günde bir adet görüyorsun?

Ay bende çatlıcam 29 agustos bat test için sabırsızlanıyorum :110:

Fundicim benim ovulasyon testi 17 agustos akşamı koyulaştı. Şimdi bat için 14 gün sonrası mı dogru? Yoksa silikleştikten sonra 14 gün sonra mı?

Back
X