- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
-
- Konu Sahibi Melisa1995
ayy ne güzel canım yaa inşallah isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin size RABBİM hediye göndermiş ne güzelBende 7. aym dün evlilik yildönümüm de hamile oldugumu öğrendim testim gün geçtikçe koyulaşıyor darısı isteyen herkese insallah
amin canım inşallah yaa ne kadar kaldı bitmesine canım yetiştire biliyor musun ikisini birdenRica ederim canım inşallah sen de tez zamanda kavusursun . Ama ben okuduğum için biraz zor oluyor tabi
en güzel insana emanet etmişsin canım :) inşallah hayırlısıyla bitirirsin okulunuda tatlım1.5 yıl var daha annem bakıyor bebise. Esimde şehir dışında çalışıyor
Amiiin canım benim darısı sana ve herkese inş allah bakalm rabbim bize güzel bir evlad daha gönderck insallah hayrlsylaayy ne güzel canım yaa inşallah isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin size RABBİM hediye göndermiş ne güzel
amin inşallah 2. meleğiniz mi bu ?:)Amiiin canım benim darısı sana ve herkese inş allah bakalm rabbim bize güzel bir evlad daha gönderck insallah hayrlsyla
Evet canım 4 yaşında bir kızım var :)amin inşallah 2. meleğiniz mi bu ?:)
maşallah canım ALLAH bağışlasın kuzunuEvet canım 4 yaşında bir kızım var :)
Amin canım benim cumlemizinkinimaşallah canım ALLAH bağışlasın kuzunu
Pek görünmüyor canim bugün akşam bir daha tekrarla bakalım koyulasir git gide varsaVar mı?adete 4 gun var daha
SİLİK ÇİZGİN VAR CANIM :)Var mı?adete 4 gun var daha
canım yarın sabah tekrar yap biraz daha koyulaşır ama silik çizgi var inşallah netleşir.Var mı?adete 4 gun var daha
canım regl oldun mu?Pek görünmüyor canim bugün akşam bir daha tekrarla bakalım koyulasir git gide varsa
evet canım ondanda oluyor benim annem doğumdan sonra 1 sene görmezmiş reglYok olmadim canım ama ben zaten olmayı beklemiyorum çünkü emzirirken 1 yıla kadar uzayabiliyormus regl
en güzeli canım hem daha netleşir inşallah hayırlı haberler alırsın haberdar et beni merak ederim :)Kizlar 1 gun daha beklemeyi dusunuyorum yarndan sonra yapicam