adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Merhaba kizlar yeni katildim bu gun size. Paylasimlarinizi okudum biraz. Ben de merak ediyrm Adetime 1 hafta var daha. Sol kasigimda bir batma var ve surekli canim tatli biseyler cekiyo. Surekli cikolata yemek istiyorum. Merakla bekliyorumm

Merhaba sizce bu testte pozitiflik var mı? gerçi fotoda çok belli değil ama çooook silik bi çizgi görüyorum ben

Eklentiler

• image.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 141
Kizlar ben eylül 17 de dogum yaptım lohusa kanamam 35 gun sürdü 1 hafta sonra tekrAr kanama oldu 7 gun falan sürdü ama adet mi lohusa mi bilemedim. Esim yanımda değil o yüzden 27 kasımda yanına gitmiştim 6 aralıkta döndüm ve bir kez korunamadik. Geldiğimden 4 - 5 gun sonra kasik agrisi ve mide bilantim başladı. 3 yada 4 gun sürdü pazartesi test yaptım negatif çıktı salı yaptım yani dün çok hafif silik cikti dünve bugünde kahverengi leke geldi az. Hamile miyimdir sizce?

Canım hayırlı olsun silik çizgi çıkmış pozitif yani benimde 6 gün varken bu şekildeydi Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin herkese

canım ne yaptın başka bir testle denedin mi ?

kızlar kusura bakmayın yaa bildirimler gelmedi o yüzden göremedim mesajları birde sağolsunlar arkadaşlarımla birlikte bekliyecektik hamile kalınca unuttular beni bende unuttum bu topiği sağolsunlar

geçti mi adetin canım ne kadar geçti ?
Canım ben bebek emziriyorum ya ondan adet olmuyorum herhalde. Bu arada aynı yastaymisiz. Ben de evlendikten sonra 2 kez adet oldum sonra hamile kaldım . Ama benden sana bir tavsiye ben doktora gitmiştim o da ilk 1 yıl çocuk düşünme dedi eğer istersen olmuyor vücut kendini gebe sanip gelen spermleri kabul etmiyormus o yüzden pek takma ben öyle yaptim hemen oldu tamamen psikolojik bu durum yaniiii

aynen canım aynı yaştayız çok sağol canım yaa aydınlattın beni vallahi :) RABBİM bebeğini sana bağışlasın maşallah tez kavuşmuşsun meleğine ALLAH analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…