- 27 Haziran 2022
- 210
- 84
- 45
son durum ne canım? merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son durum ne canım? merak ettim
Canım bu şekilde..tahmini 3 gün kaldison durum ne canım? merak ettim
Karartma yaptım gönderdim ama onu açmıyor sanırım. Orda çok hafif incecik görünüyorson durum ne canım? merak ettim
B good markasihangi marka bu test canım?
Yarın Bi tık daha koyu görürsem uçarak gidecem hastaneye. Bana dua eder misin. 2 tane kaybım var .insallah varsa sağlıkla.gelsingörselleri yükleyemedim ama hala regl olmadıysan bir kan testi yaptır istersen Asi gelincik
inşallah hamilesindir de bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım. tekrar test yaptın mı?Yarın Bi tık daha koyu görürsem uçarak gidecem hastaneye. Bana dua eder misin. 2 tane kaybım var .insallah varsa sağlıkla.gelsin
test yaptın mı tekrar?Yarın Bi tık daha koyu görürsem uçarak gidecem hastaneye. Bana dua eder misin. 2 tane kaybım var .insallah varsa sağlıkla.gelsin
test yaptın mı tekrar?
Canım bu şekilde cikiyor .testin markası vex. Bi ara bende yalancı silik çizgi çıkarmıştı guvenemdim. Aslinda ilk dakikalarda cook ince cizgi vardi amatest yaptın mı tekrar?
Bilmem sen gorebildin mi.bide durdukça koyulasti nerdeyse bildiğin pozitiftest yaptın mı tekrar?
Negatif maalesef canım
Canım awox çok iyi yalancı çizgi çıkarmıyodün awox marka gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı, bu sabah testi tekrar ettim daha koyu bir çizgi çıktı. ilk fotoğraf dün yaptığım test, ikinci fotoğraf bugün yaptığım test. bat 19 kasım, daha üç gün var. awox marka yalancı pozitif çıkartır mı?Eki Görüntüle 3504626 Eki Görüntüle 3504627
evet canım öylemiş gerçektenCanım awox çok iyi yalancı çizgi çıkarmıyo