- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
-
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.001
iyi geceler inşallah canım benim çok sevdim ben seni yaa cana yakınsın uğra arada unutmayayım seni :)Neyse kızlar hepinize ii geceler.insallah yakin zmanda guzel haberlerinizi okurum.
canım çok sevindim yaaa inşallah hamilesin :) eczaneden test alıp yaptın mı hiç kuzum ?2 gün geçti canmmmmmm ve köpürdüüüü :):):)
eskiden böyle yapıyorlarmış canım mesala ben çok yaptım benimki hiç köpürmedi bir ümit işte neler denemiyoruz kiValla bn pk inanmyrm buna ama , inşallah hamilesndr :) bide grip oldum hic bi belirti farkedemiyrm
yarın al birgüne yap canım bence çıkar zaten varsa gününde geçmiş ne güzel hiç gecikir miydi ?Yok canm yapmadım daha
ne güzel heyecan demi canım :) ben alamadım güzel haberi inşallah sizlerden alırım canlarımTeşekkür ederm cnm bnm :) sabah hmn gdip test alcm
yok canım olmuyor normal çamaşır suyu olacakTesti domestos la yaparsak oluyor mu?
Iyiyiz canım çok şükür sen nasilsinkızlar nasılsınız bakalım ?
Canım ne oldu test yaptin miTeşekkür ederm cnm bnm :) sabah hmn gdip test alcm
Yaptım kizlar cizgi falan yoktunoluyo bilmiyorum
hmm anladim canım bi de normal adet zamanını bekle bakalım. Hayırlısı olsun inşallahCanm normalde 3 gun var ama ben bu ay ilac kullandm bittikten 2 gun sonra adet olcaksn dedi doktor ilac biteli 4 gun oldu iste