- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
-
- Konu Sahibi Melisa1995
o ağrılar hamilelik belirtisinde de oluyor canım inşallah olur bence hamile çıkcan ümitliyim senden :) ne kadar süredir istiyordun canım ?Tamam canm :) sag tarafima bi agri girio ama bakalım..
ohh ne güzel maşallah tahliller temiz olsunda tek olur bebiş inşallah bende 2 yıllık evliyim canım :) 9 aydır istiyorum bende tahlillerim temiz ama demekki daha nasip değilmişTeşekkür ederm canm inşallahta:) 3 yıllık evliyim cnm ama 6 aydr falan istiyorum bebis :) bütün tahliller temiz:)
Kizlar ii gecelerVar mı?adete 4 gun var daha
iyi geceler canım benim çok şükür iyiyim ben seni sormalı ?Kizlar ii geceler
Nasilsiniz?canim ben yakinlastirip baktm ikimci cizgin var benimde bu sekildeydi 5 gun varken ins guzel haberlerini alirz.
bende çok pişmanım önce istemediğime canım dene istersen canım eskiler hep öyle yaparmışAynen cnm bnm ilk olacak inşallah olursa. Keske evlenir evlenmz yapsaydm diyorum suan. Bide çamaşır suyu ile gebelik testi yapiolarmis denesemmi aceba
insan öyle oluyor kuzum bir heyecan basıyor :) benimde çok uyamadığım günler oldu ama hep fos indim :)İnşallah cnm :) uyuyamiyirum heycandan
Nasıl yapılıyo hiç duymadm daha önce çok merak ettim ya hemen yapacambende çok pişmanım önce istemediğime canım dene istersen canım eskiler hep öyle yaparmış
canım temiz bir pet bardağa idrarını alıyorsun üstüne birazcık çamaşır suyu damlatıyorsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin böyle yapılıyorNasıl yapılıyo hiç duymadm daha önce çok merak ettim ya hemen yapacam
Iyidim cnm ya su uvey anne dehsetini izleyene kadar aglamaktan helak oldum.mahfetti beni
Hemen yapıp yazıyorum buraya canm bekleyincanım temiz bir pet bardağa idrarını alıyorsun üstüne birazcık çamaşır suyu damlatıyorsun köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin böyle yapılıyor
bekliyorum canım heyecanla :) inşallah köpürürHemen yapıp yazıyorum buraya canm bekleyin
edacım meraklardayım :) günün geçmişmiydi canımHemen yapıp yazıyorum buraya canm bekleyin
Evet canim haberlerde ama yurek dayanmaz oyle söyleyeyim.ben iki dklik video izledim sadece mahfoldum o yavrum yetimim kimbilir nekadr zamandir o iskencelere maruz kaldi.kuzum agliyamiyor bile korkudan.okadr sarsildim ki anlatamamne olmuş kuzum haberlerde mi ?
2 gün geçti canmmmmmm ve köpürdüüüü :):):)edacım meraklardayım :) günün geçmişmiydi canım
kuzum benim yaa kıyamam ALLAH bildiği gibi yapsın o kadını görmedim haberi ama görmeden gözlerim doldu sen yazınca vicdansız yüreksiz kadın ALLAHIM kurtarsın inşallah o sabiyiEvet canim haberlerde ama yurek dayanmaz oyle söyleyeyim.ben iki dklik video izledim sadece mahfoldum o yavrum yetimim kimbilir nekadr zamandir o iskencelere maruz kaldi.kuzum agliyamiyor bile korkudan.okadr sarsildim ki anlatamam