- Konu Sahibi Melisa1995
Cnm bi damla kadardı galiba sonra gelmedi yarin randevum var dr sorucam sonuçları bakalim hayırlısıne kadar kanamaydı bence olmazsa 3 4 gün sonra tekrar yaptır yükselir belki canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bi damla kadardı galiba sonra gelmedi yarin randevum var dr sorucam sonuçları bakalim hayırlısıne kadar kanamaydı bence olmazsa 3 4 gün sonra tekrar yaptır yükselir belki canım
canım ne yaptın başka bir testle denedin mi ?Kizlar ben eylül 17 de dogum yaptım lohusa kanamam 35 gun sürdü 1 hafta sonra tekrAr kanama oldu 7 gun falan sürdü ama adet mi lohusa mi bilemedim. Esim yanımda değil o yüzden 27 kasımda yanına gitmiştim 6 aralıkta döndüm ve bir kez korunamadik. Geldiğimden 4 - 5 gun sonra kasik agrisi ve mide bilantim başladı. 3 yada 4 gun sürdü pazartesi test yaptım negatif çıktı salı yaptım yani dün çok hafif silik cikti dünve bugünde kahverengi leke geldi az. Hamile miyimdir sizce?
pozitifmiymiş canım inşallah hamilesindir bekliyorum haberiniMerhaba sizce bu testte pozitiflik var mı? gerçi fotoda çok belli değil ama çooook silik bi çizgi görüyorum ben
Kan da baktird im negatif ama hala adet olmadimcanım ne yaptın başka bir testle denedin mi ?
Maalesef regl oldum bugünpozitifmiymiş canım inşallah hamilesindir bekliyorum haberini
Canım ne yaptn regl oldun mu senkızlar kusura bakmayın yaa bildirimler gelmedi o yüzden göremedim mesajları birde sağolsunlar arkadaşlarımla birlikte bekliyecektik hamile kalınca unuttular beni bende unuttum bu topiği sağolsunlar
geçti mi adetin canım ne kadar geçti ?Kan da baktird im negatif ama hala adet olmadim
hayırlısı buymuş canım bir dahaki aya inşallahMaalesef regl oldum bugün
evet canım oldum 4 gün gecikmişti geldi sonunda ve bitti bugünCanım ne yaptn regl oldun mu sen
Hayırlısı canım kaçıncı ayın ?evet canım oldum 4 gün gecikmişti geldi sonunda ve bitti bugün
9 uncu ayım canım senin ?Hayırlısı canım kaçıncı ayın ?
Canım ben bebek emziriyorum ya ondan adet olmuyorum herhalde. Bu arada aynı yastaymisiz. Ben de evlendikten sonra 2 kez adet oldum sonra hamile kaldım . Ama benden sana bir tavsiye ben doktora gitmiştim o da ilk 1 yıl çocuk düşünme dedi eğer istersen olmuyor vücut kendini gebe sanip gelen spermleri kabul etmiyormus o yüzden pek takma ben öyle yaptim hemen oldu tamamen psikolojik bu durum yaniiiigeçti mi adetin canım ne kadar geçti ?
Bende 7. aym dün evlilik yildönümüm de hamile oldugumu öğrendim testim gün geçtikçe koyulaşıyor darısı isteyen herkese insallah9 uncu ayım canım senin ?
aynen canım aynı yaştayız çok sağol canım yaa aydınlattın beni vallahi :) RABBİM bebeğini sana bağışlasın maşallah tez kavuşmuşsun meleğine ALLAH analı babalı büyütsün inşallahCanım ben bebek emziriyorum ya ondan adet olmuyorum herhalde. Bu arada aynı yastaymisiz. Ben de evlendikten sonra 2 kez adet oldum sonra hamile kaldım . Ama benden sana bir tavsiye ben doktora gitmiştim o da ilk 1 yıl çocuk düşünme dedi eğer istersen olmuyor vücut kendini gebe sanip gelen spermleri kabul etmiyormus o yüzden pek takma ben öyle yaptim hemen oldu tamamen psikolojik bu durum yaniiii