B-hcg 40.24 çıktıİnşallah cnm haber et bizi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
B-hcg 40.24 çıktıİnşallah cnm haber et bizi de
Maşallah ya sağlıkla ilerler inşallahB-hcg 40.24 çıktı
Çok teşekkür ederim, inşallah lekelenme devam ettiği için 2 gün sonra kan ver artışa bakalım dedi hala korkuyorum aslında bayağıMaşallah ya sağlıkla ilerler inşallah
Korkman çok normal dinlen canım iki günü kendini yorma.Çok teşekkür ederim, inşallah lekelenme devam ettiği için 2 gün sonra kan ver artışa bakalım dedi hala korkuyorum aslında bayağı
Eklemek istiyorum prodoctor hiç yalancı pozitif çıkarmadı bende 1 senedir o markayı kullanıyorum,hiç kuruma çizgisi de çıkarmadı.Hamile olduğumu bu markayla öğrendimProdoctor yalanci pozitif veriyor daha güvenilir bi markayla yapin hayal kirikligi yasamayin cok uzuyor cunku yasandi
Bizzat benim ablama verdi maalesef size olmamistir dogrudur ama ben hic guvenememEklemek istiyorum prodoctor hiç yalancı pozitif çıkarmadı bende 1 senedir o markayı kullanıyorum,hiç kuruma çizgisi de çıkarmadı.Hamile olduğumu bu markayla öğrendim
Maşallah canım yaaaa süperKızlar konuyu açan kişi olarak güncellememi veriyorum. 2 gün önce yaptığım testte çizgi iyice belirginleşmişti. Kan testimde beta hcg değerim 1400 çıktı ve kadın doğumda doktor kesemin oluştuğunu söyledi
Selam ,Herkese selam.
Adet olmama 1 hafta kala, vücudumda bazı değişiklikler hissedince hamilelik testi yaptırmak istedim ve Prodoctor erken gebelik testi yaptım. Testte 2. çizgi silik çıktı, fotoğrafta ne kadar belli oluyor bilmiyorum ama. Bu ne demek bilen var mıdır?
Göğüste hassasiyet, hormonal değişiklikleri yoğun olarak hissetmiştim.Selam ,
Belirtilerin neydi ?tam olarak.Benim de adete 5 gün kala kaset test yapdım negatif çıktı. Sonra 3 gündür yoğun akıntı yaşıyorum yumutlama akıntıs ı gibi.Yumurtlamamı ya erken gebelik belirtisimi tam bilemedim.