-
- Konu Sahibi Melisa1995
Evet ilk once pozitif cikti sonra negativ bencedq yarin kan tetsti yapicam tesekurler
Rica ederim canim yaptirinca haberlerini bekliyorumEvet ilk once pozitif cikti sonra negativ bencedq yarin kan tetsti yapicam tesekurler
Reglim canim[/QUOTE]
amin inşallah canım inşallah olmazsa ne yapalım birdaha ki ayı bekleyelimAllah yuzumuzu güldürür inşAllah
En son ne zman test yaptn canmamin inşallah canım inşallah olmazsa ne yapalım birdaha ki ayı bekleyelim
dün yaptım canımEn son ne zman test yaptn canm
Bence tekrarla adetin gecikmsdün yaptım canım
Bence tekrarla adetin gecikms
Bence sen sabah ilk idrarla yenilecanım sarı leke geliyor ondan yapmıyorum sabahtan beri kırmızı leke yok
öylr yapayım bari canımBence sen sabah ilk idrarla yenile
canım adetin ne kadar gecikti 5. 00ın üzerini geçmesi gerekiyormuş ama yükselir belki senin kigünaydın arkadaşlar benim BETA HCG 0,356 Estradion 466,2 FSH 9,56 LH 60,31 neden bu kadar yüksek değerler lütfen bi yorum yatın
Sonucu bildir mutlaka :)öylr yapayım bari canım
tabiki bildiririm canım :) bir çıksın ilk buraya yazacam inşallahSonucu bildir mutlaka :)
4 gün geçti cnm ama ayın 3 de az bi lekelenmem olmuştucanım adetin ne kadar gecikti 5. 00ın üzerini geçmesi gerekiyormuş ama yükselir belki senin ki
ne kadar kanamaydı bence olmazsa 3 4 gün sonra tekrar yaptır yükselir belki canım4 gün geçti cnm ama ayın 3 de az bi lekelenmem olmuştu