- 3 Kasım 2015
- 1.469
- 781
- 36
-
- Konu Sahibi Melisa1995
Ya ne bılım ıste ınsan ılaclara baglıyor umudu kayıp cok zor allah kımseye yasatmasın herseye yorabılıosn nedenını suan progestana bıle razıyım=)ondan değildir bence canım bağlama hemen
ablam hiç ilaç kullanmadı sadeece magnezyum kullandı suda eriyen
su an çok sağlıklı 3 yaşında akıllı mı akıllı bi kızı var
ilaç sonuçta hepsi kötü
yok alakası yok canım hiç kullanmasanda allah yazdıysa olcağı varsa olurYa ne bılım ıste ınsan ılaclara baglıyor umudu kayıp cok zor allah kımseye yasatmasın herseye yorabılıosn nedenını suan progestana bıle razıyım=)
dogru söyluosn canım ısallah allahım bıdaha yasatmazyok alakası yok canım hiç kullanmasanda allah yazdıysa olcağı varsa olur
yicek ekmeği olan yaşar sen kalbini ferah tut
inşallah yaşatmasın allah aratmasın canımdogru söyluosn canım ısallah allahım bıdaha yasatmaz
Sen naptin tatlim ben iyiyim sukurnasılsınız kızlar ne var ne yok sessiz kalmış bu
Eee bebis var mi tatlimnasılsınız kızlar ne var ne yok sessiz kalmış burası :)
Bende iyiyim cok sukur gulum bildigin gibiSen naptin tatlim ben iyiyim sukur
Bilmiyorum kuzum:) adet gunu yarin bakalim ne olacak test yapcaktim bugun unutmusum almayiEee bebis var mi tatlim
Kiz bu unutulur mu hicBilmiyorum kuzum:) adet gunu yarin bakalim ne olacak test yapcaktim bugun unutmusum almayi
Eee belirti falan var mi?Bilmiyorum kuzum:) adet gunu yarin bakalim ne olacak test yapcaktim bugun unutmusum almayi
valla unuttum bende şaşırıyorum unutulur mu diye niyeyse bu sefer takmıyorum eskisi gibi :)Kiz bu unutulur mu hic
İnsallah guzel haberlerini bekliyorum yarin tatlim
hiç belirti yok kuzum ne ağrı ne sızı :)Eee belirti falan var mi?
Ben de oyle canim pek takmiyorum artik en guzel zamani Rabbim bilir hayirlisi insallahvalla unuttum bende şaşırıyorum unutulur mu diye niyeyse bu sefer takmıyorum eskisi gibi :)
hiç belirti yok kuzum ne ağrı ne sızı :)
:) aynen kuzum senin adet benden sonra mıydı ?Ben de oyle canim pek takmiyorum artik en guzel zamani Rabbim bilir hayirlisi insallah
Su an adetim tatlim:) aynen kuzum senin adet benden sonra mıydı ?
bir daha ki aya kaldık desene belki bende sonraki aya kalirim simdilik gelen giden yok bakalimBen
Su an adetim tatlim