- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
-
- Konu Sahibi Melisa1995
çok güzel söyledin canım nasip herşeyDoktora soyledim ama yinede bakalim dedi bakti verdi antibiyotik her sey nasip canim ya vakti zamani gelmisse zaten olur ama gelmediyse de ne diyim NASİP
Allah isteyen herkese (ozellikle de bize) yakin zamanda hayirlisiyla nasip etsin
mrb arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var vajinusmus hastasıyım 4 aylık evliyim bebek istiyordum onun için eşim vajinanın biraz içine boşalıyordu şimdi dr başladık 3 ay bekleyin tedavi bitsin dedi
benim sorum geçen ayın 10 hasta olmuştum 3 aralıkta hafif bi lekelenmem oldu hasta oldum sandım fakat sabahına da az lekelenme oldu ve kesildi iki gün sonra ben test yaptım hem gebelik hem ovalasyon testi ikisi de tek çizgi çıktı ama benim son 4 gündür belim ve kasıklarım çok ağrıyor midem sanki boğazımda pek bi kötü halsizlik aşırı var ben şimdi neyim psikolojik olarak delirmeye başladığımı düşünüyorumlütfen yardım edin
Nacizane hastalığından sonra bebek düşün daha sıkıntıya girmehayır maalesef yeni başladık 10 gün oluyor tedaviye
bende öyle düşünüyorum doktara gittikten sonra ama bu belirtiler ne anlamadımNacizane hastalığından sonra bebek düşün daha sıkıntıya girme
Verdiğin tarihe göre bence teste çıkması lazımdıbende öyle düşünüyorum doktara gittikten sonra ama bu belirtiler ne anlamadım
haklısın galiba baya taktım ondan sanırımVerdiğin tarihe göre bence teste çıkması lazımdı
stres yaşıyorsun belki ondan kaynaklı olabilir
haklısın galiba baya taktım ondan sanırım
canım hiç yok hiç hemndeAsSsk gebelık nasıl gıdıyor bulantılar varmı
ohh cok sanslısın ya o bulantılar ınsanın yasama sevıncını alıyorcanım hiç yok hiç hemnde
ama ben eleviti bıraktım
içmiycem magnezyum aldım ondan içiyorum
iştahım var ama ben yemiyorum aynı öğünlerime devam ediyorum canımohh cok sanslısın ya o bulantılar ınsanın yasama sevıncını alıyor
ıyı canım ne guzel ınsallah böyle saglıkla devam eder gebelıgıniştahım var ama ben yemiyorum aynı öğünlerime devam ediyorum canım
evet biraz daha alsaydım vştamini ıkınmaktan düşecekti çocukıyı canım ne guzel ınsallah böyle saglıkla devam eder gebelıgın
canım elevıt cok normal bı ılac bi çok hamıleye verılıyor folık asıt gıbı dusun.doktoruna sormadan bısey bırakma benceevet biraz daha alsaydım vştamini ıkınmaktan düşecekti çocuk
yaa ben elevite takıldım acayip kabızlık yaptı
kanama oldu bende bıraktım çok kötüydü neden verdi bilmiyorum
kan tahlilerim normal dedi bide
yok canım almıycamcanım elevıt cok normal bı ılac bi çok hamıleye verılıyor folık asıt gıbı dusun.doktoruna sormadan bısey bırakma bence
ahah cok zor gebelık ya banada gebelıgımde progestan vermıstı benı mahvedıodu bas dönmesı uyku halı falan kendılıdımden bıraktım bebegım öldü..onla ılgısı yok dedı ama doktor ben yıne keske bırakmasaydım dedımyok canım almıycam
gittiğimde kan değerlerime bak diycem eğer sorun varsa ona göre ilaç ver diycem
4 hafta hiç sorun yaşamadım öğrenmeden o ilacı verdi mahfoldum
hergün mafoluyorum kabızlıktan kan geldi dün yeter dedim
bi sürü şey yiyorum ona gerek varsa bu kadar şeyi yememin mantığı yok
ondan değildir bence canım bağlama hemenahah cok zor gebelık ya banada gebelıgımde progestan vermıstı benı mahvedıodu bas dönmesı uyku halı falan kendılıdımden bıraktım bebegım öldü..onla ılgısı yok dedı ama doktor ben yıne keske bırakmasaydım dedım