-
- Konu Sahibi Melisa1995
evet olan bana oldusaol canım. sende cok uzulme cok takılma olan malesef yıne sana olur.ısallah bır bebegın olurda onla ılgılenırsın bende bugun regl oldum artık bu ay programlı calıscam ınsallahh=)
canım ben onları hıc yaptrrmadım hormon testi için galıba reglın 3 gunu gıdılıomusevet olan bana oldu
regl oldun demek, ben de bugün dr a gideceğim, öğleden sonra, bi baksın bakalım, hormon testi vs bugün yapılıyor değil mi
Hayır adet olurum diye bekliyorum çalışıyorum gidemiyorum haftasonu da olmazsa pazartesi gidecegimBaya gecikmiş :-O doktora göründün mü ?
Bence geciktirme canımHayır adet olurum diye bekliyorum çalışıyorum gidemiyorum haftasonu da olmazsa pazartesi gidecegim
Bugün de geçti pazartesiye kadar gelir herhalde :/Bence geciktirme canım
inşallah canım fazla gecikip seni bekletmez inşBugün de geçti pazartesiye kadar gelir herhalde :/
yap canım çıkmazsa adet gününde dene birde9kasim bat yarin sabah test yapsam cikar mi
hem yarın 4 gün kalıyor çıkabilir çıkan arkadaşımız çok belirtin var mı hiç canım ?9kasim bat yarin sabah test yapsam cikar mi
Tamam canim aslinda yumurtlamadan sonra biraz belirtim olmus gibiydi ama su an biraz akinti var o da bence adet gelecegi icin bi belirti yok ama iste fakirin ekmegi umuthem yarın 4 gün kalıyor çıkabilir çıkan arkadaşımız çok belirtin var mı hiç canım ?
:)akıntı hangi renkte canım yoğun mu hamileliktede akıntı çok oluyormuş.Tamam canim aslinda yumurtlamadan sonra biraz belirtim olmus gibiydi ama su an biraz akinti var o da bence adet gelecegi icin bi belirti yok ama iste fakirin ekmegi umut
Cok degil canim varligi yoklugu, goguslerimde dokununca agri var ,kasik agrim var ara ara aslinda bunlarin hepsi regl belirtisi canim umudum yok:)akıntı hangi renkte canım yoğun mu hamileliktede akıntı çok oluyormuş.
Senin durum ne tatlim bat ne zaman:)akıntı hangi renkte canım yoğun mu hamileliktede akıntı çok oluyormuş.
canım hamilelik ile aynı ikisinin belirtisi çok heveslemeyelim ama ümidimizide yitirmek yok hep yanındayım bundan sonra :) inşallah birgün hamileyiz diye yazcaz birlikte beklicezCok degil canim varligi yoklugu, goguslerimde dokununca agri var ,kasik agrim var ara ara aslinda bunlarin hepsi regl belirtisi canim umudum yok
Bir de gecen pazar kan verdim acilde hastaydim gebelik yok dedi doktor antibiyotik verdi su an kullaniyorum da o yuzden bu ay pek olmasa daha iyi olur bebegin sagligi icin:)akıntı hangi renkte canım yoğun mu hamileliktede akıntı çok oluyormuş.
İnsallah canim dua edelim birbirimizecanım hamilelik ile aynı ikisinin belirtisi çok heveslemeyelim ama ümidimizide yitirmek yok hep yanındayım bundan sonra :) inşallah birgün hamileyiz diye yazcaz birlikte beklicez
kuzum benim hiç belirtim yok ne ağrı ne akıntı 6 gün var regle ben yumurtlama günümüde kaçırdım çok hastaydım gitti o yüzden umut yokSenin durum ne tatlim bat ne zaman
ayy aynen canım yaa antibiyotik zararlı birde o zaman erkenmiş cnım belli olmazdı zatenBir de gecen pazar kan verdim acilde hastaydim gebelik yok dedi doktor antibiyotik verdi su an kullaniyorum da o yuzden bu ay pek olmasa daha iyi olur bebegin sagligi icin
edelim kuzumİnsallah canim dua edelim birbirimize
Doktora soyledim ama yinede bakalim dedi bakti verdi antibiyotik her sey nasip canim ya vakti zamani gelmisse zaten olur ama gelmediyse de ne diyim NASİPayy aynen canım yaa antibiyotik zararlı birde o zaman erkenmiş cnım belli olmazdı zaten