adete yakın yapılan gebelik testleri :))

saol canım. sende cok uzulme cok takılma olan malesef yıne sana olur.ısallah bır bebegın olurda onla ılgılenırsın bende bugun regl oldum artık bu ay programlı calıscam ınsallahh=)
evet olan bana oldu
regl oldun demek, ben de bugün dr a gideceğim, öğleden sonra, bi baksın bakalım, hormon testi vs bugün yapılıyor değil mi

Cok degil canim varligi yoklugu, goguslerimde dokununca agri var ,kasik agrim var ara ara aslinda bunlarin hepsi regl belirtisi canim umudum yok
canım hamilelik ile aynı ikisinin belirtisi çok heveslemeyelim ama ümidimizide yitirmek yok hep yanındayım bundan sonra :) inşallah birgün hamileyiz diye yazcaz birlikte beklicez

Senin durum ne tatlim bat ne zaman
kuzum benim hiç belirtim yok ne ağrı ne akıntı 6 gün var regle ben yumurtlama günümüde kaçırdım çok hastaydım gitti o yüzden umut yok

8 ay olacak bu ay canım sen ne kadar süredir istiyordun sormuş muydum unuttumda :)

ayy aynen canım yaa antibiyotik zararlı birde o zaman erkenmiş cnım belli olmazdı zaten
Doktora soyledim ama yinede bakalim dedi bakti verdi antibiyotik her sey nasip canim ya vakti zamani gelmisse zaten olur ama gelmediyse de ne diyim NASİP
Allah isteyen herkese (ozellikle de bize ) yakin zamanda hayirlisiyla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…