adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Doktora soyledim ama yinede bakalim dedi bakti verdi antibiyotik her sey nasip canim ya vakti zamani gelmisse zaten olur ama gelmediyse de ne diyim NASİP :110:
Allah isteyen herkese (ozellikle de bize :KK66:) yakin zamanda hayirlisiyla nasip etsin :anneadayı::emir_bebek:
çok güzel söyledin canım nasip herşey
aminn inşallah kuzumm

mrb arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var vajinusmus hastasıyım 4 aylık evliyim bebek istiyordum onun için eşim vajinanın biraz içine boşalıyordu şimdi dr başladık 3 ay bekleyin tedavi bitsin dedi
benim sorum geçen ayın 10 hasta olmuştum 3 aralıkta hafif bi lekelenmem oldu hasta oldum sandım fakat sabahına da az lekelenme oldu ve kesildi iki gün sonra ben test yaptım hem gebelik hem ovalasyon testi ikisi de tek çizgi çıktı ama benim son 4 gündür belim ve kasıklarım çok ağrıyor midem sanki boğazımda pek bi kötü halsizlik aşırı var ben şimdi neyim psikolojik olarak delirmeye başladığımı düşünüyorum:KK61: lütfen yardım edin

geçmiş olsun vajinusmusu yendin mi
mrb arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var vajinusmus hastasıyım 4 aylık evliyim bebek istiyordum onun için eşim vajinanın biraz içine boşalıyordu şimdi dr başladık 3 ay bekleyin tedavi bitsin dedi
benim sorum geçen ayın 10 hasta olmuştum 3 aralıkta hafif bi lekelenmem oldu hasta oldum sandım fakat sabahına da az lekelenme oldu ve kesildi iki gün sonra ben test yaptım hem gebelik hem ovalasyon testi ikisi de tek çizgi çıktı ama benim son 4 gündür belim ve kasıklarım çok ağrıyor midem sanki boğazımda pek bi kötü halsizlik aşırı var ben şimdi neyim psikolojik olarak delirmeye başladığımı düşünüyorum:KK61: lütfen yardım edin

üzülme canımıniçi hiç hemde
önce bu hastalığı yenip eşinle çok güzel anlar yaşamalısın sonra çünkü
aradan uzun süre geçecek ve aranızdaki sorun çözülmeden bunu yaşayacaksınız

haklısın galiba baya taktım ondan sanırım :KK61:

ıyı canım ne guzel ınsallah böyle saglıkla devam eder gebelıgın
evet biraz daha alsaydım vştamini ıkınmaktan düşecekti çocuk
yaa ben elevite takıldım acayip kabızlık yaptı
kanama oldu bende bıraktım çok kötüydü neden verdi bilmiyorum
kan tahlilerim normal dedi bide

evet biraz daha alsaydım vştamini ıkınmaktan düşecekti çocuk
yaa ben elevite takıldım acayip kabızlık yaptı
kanama oldu bende bıraktım çok kötüydü neden verdi bilmiyorum
kan tahlilerim normal dedi bide
canım elevıt cok normal bı ılac bi çok hamıleye verılıyor folık asıt gıbı dusun.doktoruna sormadan bısey bırakma bence

canım elevıt cok normal bı ılac bi çok hamıleye verılıyor folık asıt gıbı dusun.doktoruna sormadan bısey bırakma bence
yok canım almıycam
gittiğimde kan değerlerime bak diycem eğer sorun varsa ona göre ilaç ver diycem
4 hafta hiç sorun yaşamadım öğrenmeden o ilacı verdi mahfoldum
hergün mafoluyorum kabızlıktan kan geldi dün yeter dedim
bi sürü şey yiyorum ona gerek varsa bu kadar şeyi yememin mantığı yok

yok canım almıycam
gittiğimde kan değerlerime bak diycem eğer sorun varsa ona göre ilaç ver diycem
4 hafta hiç sorun yaşamadım öğrenmeden o ilacı verdi mahfoldum
hergün mafoluyorum kabızlıktan kan geldi dün yeter dedim
bi sürü şey yiyorum ona gerek varsa bu kadar şeyi yememin mantığı yok
ahah cok zor gebelık ya banada gebelıgımde progestan vermıstı benı mahvedıodu bas dönmesı uyku halı falan kendılıdımden bıraktım bebegım öldü..onla ılgısı yok dedı ama doktor ben yıne keske bırakmasaydım dedım

ahah cok zor gebelık ya banada gebelıgımde progestan vermıstı benı mahvedıodu bas dönmesı uyku halı falan kendılıdımden bıraktım bebegım öldü..onla ılgısı yok dedı ama doktor ben yıne keske bırakmasaydım dedım
ondan değildir bence canım bağlama hemen
ablam hiç ilaç kullanmadı sadeece magnezyum kullandı suda eriyen
su an çok sağlıklı 3 yaşında akıllı mı akıllı bi kızı var
ilaç sonuçta hepsi kötü

X