adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Kizlar adete 10 gun var dun kan testi yaptirdim negatif cok hastalandim doktor antibiyotik verdi de ama ya hamileysem diyorum

Tabi bu arada antibiyotiklere basladim ama on gun kala kesin belli midir hamilelik olup olmadigi kanda bilgisi olan var mi?

merhaba canlarim bayadir yazamadin kusuruma bakmayin griptim yeni atlattim ne olmus bakalim kimler hamile kimler degil ?:)

kizlar reglime 10 gun var simdilik hic bir belirti yok yumurtlama gunumude kacirmistim zaten hic umidim yok

evet kuzum bide işin süprizi adet bittiği gün hamile kalmışım yani o gece yumurtlamışım ...rabbim ol deyince oluosanda nasip edecek inş...
canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım darısı bıze olsun ınss.nasıl adet bıttıgı gun yumurtlamıssın nasıl oluyorkı=) bıde nasıl anladın o gun yumurtladını

ben hala adet olmadı kızlar, pazar ya da pazartesi olmam lazımdı,
evde test yapıyorum sabahları hep negatif( ne oluyor ya

canım hayırlı ugurlu olsun cok sevındım darısı bıze olsun ınss.nasıl adet bıttıgı gun yumurtlamıssın nasıl oluyorkı=) bıde nasıl anladın o gun yumurtladını
anlamdom ztn biz sadece ilşkiye girdik doktorun sölediği tarihe göre ogün hamile kaldığım anlaşılıo cnm adetken yumutlanabiliormuş ve bn adet biter bitmsz eşimle ilişkiye girince olmuş bebek yani olucağı varsa yumurtlamayı takip olmadanda oluo cnm ...rabbim herkese nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…