adete yakın yapılan gebelik testleri :))

sanıırm ben oluyorum bi kaç saate belli olur,

akıntımın rengi kahveye dönmeye başladı, her ay ki gibi adet başşlabgıcım, neden tutmuyor ki ya,
ilk gebeliğimde hemen tutmuştu ama düşük oldu:KK43:
stres yapınca gecikme oluyor canım nasip kısmet inş olacak dua et canım

sanıırm ben oluyorum bi kaç saate belli olur,

akıntımın rengi kahveye dönmeye başladı, her ay ki gibi adet başşlabgıcım, neden tutmuyor ki ya,
ilk gebeliğimde hemen tutmuştu ama düşük oldu:KK43:
üzülme canım adet olamamak dah abuyuk sıkıntı.benımde ılk gebelıgımde 3ncu ayda hamıleydım dustu=(sımdı daha ılk ay denemem hıc bısey yok adetımbıle yok.elbet tutar bı kere hamıle kaldıgına göre demkkı oluyor bebegın.yumurta takıbıne basla bende öle yapıcam

üzülme canım adet olamamak dah abuyuk sıkıntı.benımde ılk gebelıgımde 3ncu ayda hamıleydım dustu=(sımdı daha ılk ay denemem hıc bısey yok adetımbıle yok.elbet tutar bı kere hamıle kaldıgına göre demkkı oluyor bebegın.yumurta takıbıne basla bende öle yapıcam
fazla bekledim bebek için sanırım
yaşım oldu 32 onu da stres ediyorum:KK43:

yapma canım stres benım kuzenım 33 yasında 8 yıllık evlı ılk bebgını 1 hafta önce dogurdu cok da tatlı bısey=))
ya benim evliliğimde çok sorunlar oldu ,
malum kv !!!! ve bacıları ve soytarıları!!!!
geçen 3 yılım a acıyorum
tabi ki de hayırlısı ama ben çok severim çocukları hala da aşamadığım sorunlar var ama boşanacak kadar değil, ilk gebeliğimde hemne hamile kalmıştım, hiç beklemiyordum o kadar stresle nasıl kaldım bilmiyorum, gitti çocukcağız zaten.......
şimdi de korkuyourm vücudum o kadar stresten zarar görmüş olabilir mi diye, zaten antidepresan kullanıyorum hamileliğe zararı olmayan hafifi bişey ve uyku ilacı ama uyku ilacını hamile kalırsam kesecek dr, o ilacı içerken gebe kalırsam o süreçte öğrenen kadar bi kaç hafta geçiyor ya, onun da stresi var, ne bileyim işte......vebalini ağır ödeyecekler....

yarın kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum

Selam herkese.
Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. BAT 13 Aralık, yani daha 10 gün var. Şimdiden bel ve göğüs ağrım var ama psikolojik de olabilir tabii. Beklemek çok yıpratıcı gerçekten de ama yazdıklarınız bana umut oluyor hep, bana iyi geliyor. Gerçi eşim, yazılanlardan etkilenip her ay hayali hamilelik belirtileri yaşadığımı söyleyip buraları okumama çok kızıyor ama ne yapayım, kendimi engelleyemiyorum :KK70:

Selam herkese.
Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. BAT 13 Aralık, yani daha 10 gün var. Şimdiden bel ve göğüs ağrım var ama psikolojik de olabilir tabii. Beklemek çok yıpratıcı gerçekten de ama yazdıklarınız bana umut oluyor hep, bana iyi geliyor. Gerçi eşim, yazılanlardan etkilenip her ay hayali hamilelik belirtileri yaşadığımı söyleyip buraları okumama çok kızıyor ama ne yapayım, kendimi engelleyemiyorum :KK70:
slm tatlım inşallah hamileliktendir benimde 10 aralık bat her ay ne ümitlen ne de ümidini yitir. Kaç aydır istiyordunuz canım ?

slm tatlım inşallah hamileliktendir benimde 10 aralık bat her ay ne ümitlen ne de ümidini yitir. Kaç aydır istiyordunuz canım ?

Ay mı? Ne ayı canım? :KK70:
Birkaç yıl oldu diyeyim sen anla halimi. Negatif testlerden oluşan bir sergi açmayı planlıyorum bu yakınlarda :)
Senin ne kadar oldu?

Ay mı? Ne ayı canım? :KK70:
Birkaç yıl oldu diyeyim sen anla halimi. Negatif testlerden oluşan bir sergi açmayı planlıyorum bu yakınlarda :)
Senin ne kadar oldu?
ay canım yaa baya olmuş valla sabrın için tebrikler çok zor bir durum doktor ne diyor canım gidiyor musun ?
benim 8 ay olacak canım

Doktora 1 yıldır gidiyorum canım. Bütün testlerim, yumurta rezervim filan gayet iyi, Rahim filmi çektirdim, tüpler açık. Bir tek rahim girişinde spiral görevi görebilecek noktada bir polip var, ama küçük olduğu için doktorum önemsiz buldu.
Eşim de bütün testlerini yaptırdı, onda da sorun yok şükür. Ama olmayınca olmuyor demek ki işte.

Geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi yaptım, iğnenin üzerinden 24 saat bile geçmeden eşimin anneannesinin vefat haberini aldık. Bu yüzden boşa gitti. 3 hafta geçmeden dedesini kaybettik. Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testini deneyeyim dedim. Bakalım ne olacak ama pek umudum yok. Her ay aynı hüsran :)

Ocak ayından itibaren sırası ile çatlatma, o da olmazsa aşılamayı deneyeceğiz.

Sen doktora gittin mi?

Doktora 1 yıldır gidiyorum canım. Bütün testlerim, yumurta rezervim filan gayet iyi, Rahim filmi çektirdim, tüpler açık. Bir tek rahim girişinde spiral görevi görebilecek noktada bir polip var, ama küçük olduğu için doktorum önemsiz buldu.
Eşim de bütün testlerini yaptırdı, onda da sorun yok şükür. Ama olmayınca olmuyor demek ki işte.

Geçen ay ilk defa çatlatma iğnesi yaptım, iğnenin üzerinden 24 saat bile geçmeden eşimin anneannesinin vefat haberini aldık. Bu yüzden boşa gitti. 3 hafta geçmeden dedesini kaybettik. Ben de bu ay ilk defa ovulasyon testini deneyeyim dedim. Bakalım ne olacak ama pek umudum yok. Her ay aynı hüsran :)

Ocak ayından itibaren sırası ile çatlatma, o da olmazsa aşılamayı deneyeceğiz.

Sen doktora gittin mi?
canım baya zorlu zamanlar geçirmişsiniz başınız sağolsun inşallah onlara gerek kalmadan bu ay hamişsindir sorun olmayan çok nasip kısmet her şey işte RABBİM ol demeyince olmuyor.
ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşlarda çok ben hiç denemedim olmazsa denemeyi düşünüyorum.
gittim canım normal muayene etti hiç bir sorun yok dedi 1 sene dolunca gel dedi.

X