Evet canm bende ona takildim daha once hep yapardim umursamazdi bu sefer yine yok diyip cope atmaya giderken bana sert cikisti bi iki saat bekle bak iki cizgi olucak dedi uyuya kaldigim icin bakamadim ama sabah gorunce sok oldum ona gosterince ben sana demistim dedi bian onun bilerek yaptogini bile dusundumÜzerinde yazana göre ise doğru olmayabilir canım bir test daha dene istersen .ama eşler de bir içe dogma olayı var o huylarıni çok seviyorum :)
:)ah erkekler canım inşallah hamileliyız dir hep birliktte aralık da gebelik yaşarız inşallah ...2014bitmeden çok istiyorumEvet canm bende ona takildim daha once hep yapardim umursamazdi bu sefer yine yok diyip cope atmaya giderken bana sert cikisti bi iki saat bekle bak iki cizgi olucak dedi uyuya kaldigim icin bakamadim ama sabah gorunce sok oldum ona gosterince ben sana demistim dedi bian onun bilerek yaptogini bile dusundum
Evet cnm ben buayda olmazsa artik bu siteye de girmiycem olsun diye de üstüne dusmeyecem diye karar almistim kendi kendime benim gecen ayda 2 gün gecikti ve 5 günsuren aadetin gecen ay birgün sürdü anlamadim[/QUOTE][QUOTisimsiz_, post: 38019619, member: 616807"]Şimdi bebek düşünüyoruz bu sayfalarda çok geziniyorum .yani deneyip olmuyor ya acaba gerçekten stres mi etkili oluyor .
Vücut hazırlıyor dur gebeli ge canım stres yapmasak ah olacağına varmali aslında ...[/QUOTE]Evet cnm ben buayda olmazsa artik bu siteye de girmiycem olsun diye de üstüne dusmeyecem diye karar almistim kendi kendime benim gecen ayda 2 gün gecikti ve 5 günsuren aadetin gecen ay birgün sürdü anlamadim
İnsallah Hepimiz bu ay hamis olalim istiyorum birbirimize destek acisindan cok iyi olcak birde ben istanbuldan izimire geldim evlendigim icin buradaki hastaneler cok ilginc degisik sistemde acikcasi tedirginim buradaki bi hastaneye gitmekten onun icin bile sizlerden destek almayi dusunmuyo degilimisimsiz_, post: 38019677, member: 616807"]:)ah erkekler canım inşallah hamileliyız dir hep birliktte aralık da gebelik yaşarız inşallah ...2014bitmeden çok istiyorum
:)biz de gurbet de yiz eşimin iş dolayısı ile.ama bu site de kimse birbirini tanımıyor ve açık açık derdimizi konuşuyor olmamız çok güzel ..[/QUOTE][QUOTE="isimsiz_, post: 38019764, member: 61İnsallah Hepimiz bu ay hamis olalim istiyorum birbirimize destek acisindan cok iyi olcak birde ben istanbuldan izimire geldim evlendigim icin buradaki hastaneler cok ilginc degisik sistemde acikcasi tedirginim buradaki bi hastaneye gitmekten onun icin bile sizlerden destek almayi dusunmuyo degilim
Evet cnm ben 3aydr buradayim kimse kimsenin yuzune bakmiyor cok yadirgiyorum ve bisey sormayada cekiniyorum tanidigim kimsede yok burada deli olcam bunun streside yetiyor bana[/QUOTE][QUOTEiz_, post: 38019848, member: 616807"]:)biz de gurbet de yiz eşimin iş dolayısı ile.ama bu site de kimse birbirini tanımıyor ve açık açık derdimizi konuşuyor olmamız çok güzel ..
. Bize de eşimin is çevresi baskıcı onlara ne oluyorsa :)ama ailelerimiz çok istiyor :)800km uzaklarinda yız gelip bakabilecek de değil ama ben istiyorum inşallah en kısa zmanda nasib eder .Benimde 1aralik cnm test yaptinmi
İnsallah canm Allah en yakin zamanda hayirlisiyla saglikli bi sekilde nasip eder bizlere unutma beni mutlaka haberdar et bekliyorum sabirsizlikla cnm. :)[/QUOTE]simsiz_, post: 38020072, member: 616807"]. Bize de eşimin is çevresi baskıcı onlara ne oluyorsa :)ama ailelerimiz çok istiyor :)800km uzaklarinda yız gelip bakabilecek de değil ama ben istiyorum inşallah en kısa zmanda nasib eder .
Tamam canım bende senin haberini bekliyorum takip edeyim seni yazarım :)[/QUOTE]UOTE="isimsiz_, post: 38020175, member: 616807"]İnsallah canm Allah en yakin zamanda hayirlisiyla saglikli bi sekilde nasip eder bizlere unutma beni mutlaka haberdar et bekliyorum sabirsizlikla cnm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?