- 2 Mart 2014
- 179
- 89
- 34
Onu sormadım açıkcası saçma olucağını düşünür diye :)
Tuh yaaa.. Buarada tebrık etmeyı unuttum ozur dılerım Rabbım hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın hamılelerın duaları kabul olurmus bızde dua ısterız sızden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu sormadım açıkcası saçma olucağını düşünür diye :)
Bende bu camasir suyu olayini uyguladim bira kopugu gbi oldu ve sonmedi daha sonra esime anlattim ((delirdigimi dusunsede)) ondanda yapmasni istedim ve onunki sadece bardgn etrafinda baloncuk olustu kopurmedi test yaptim negatif bat 1aralik cildiricammm[/QUOTE][="lolalucy, post: 37917973, member: 1631köpüğü llaha güvenilir mi bilmem ama bende gerçek çıktı inşallah sizde de gerçek çıkar :)
İnşallah hamilesindir bende yarın deneyeceğim adetime yedi gün var[/QUOTE]Bende bu camasir suyu olayini uyguladim bira kopugu gbi oldu ve sonmedi daha sonra esime anlattim ((delirdigimi dusunsede)) ondanda yapmasni istedim ve onunki sadece bardgn etrafinda baloncuk olustu kopurmedi test yaptim negatif bat 1aralik cildiricammm
catlovers, post: 37908116, member: 580766"]üstü tamamen demek istedim :)
İnsallah canm cok kafa karistirici bi durum Allah im en yakin zamanda hamis olmayi nasip eder ins bizde bu karamsarliktan kurtuluruz[/QUOTE]isimsiz_, post: 37962674, member: 616807"]İnşallah hamilesindir bende yarın deneyeceğim adetime yedi gün var
Kızlar bu çamaşır suyu testini bende yaptık dün akşam gerçekten köpurdu ve inmedi bayagi bi inş artık bu ay olurr yaaa
ağustosta kürtaj oldum bebeğimin kalbi
durmustu 2 ay bekledik geçen ay olmadı inş bu ay olur ya dua edin
4 gün kaldı adetime