- 14 Kasım 2014
- 266
- 115
- 133
Cnm sonucu ne zaman alicaksin dun aksam bende ayni şekilde test yaptim sabahbaktigimda ikinci cçizgi vardi ve kaybolmadi benimde adetme 3gun var inşallah güzel haber alirsin babada umut olursun Cnm bekliyorum sonucunu[/QUOTE][QUOnane-limon, post: 38022088, member: 637702"]kızlar bende dün akşam test yaptım negatif çıktı sonra saatler geçti aradan baktım 2. çizgi çok silikti sonra atmadım bekledim sabah baktım o da kaybolmuş. şimdi kan tahlili verdim çok merak ediyorum. adetim çarşamba günü daha 5 gün var sizce kanda açıkar mı
Foto koyma Şansın var sa degerlendirelim?İlk kez silik çıktı heyecan ve saskin oldum:)
Teşekkür ederim :)inşallah .hayırlısı ise vardırcanım yarın sabah dahada belli olur yarın gene yap derim sanki var gibi ben gördüm çizgiyi :)
Teşekkür ederim inşallah :)Silikte olsa var cizgi inşaallah hamilesindir hayirlisi bakalim senin adina çok sevindim :)))
Dün bir tane daha yaptım silik yine hayalet gibi idi var yok.arası...Ne heyecanlı gunlermis geçmek bilmiyor iki gün var adete .heyecenla gelmemesini bekliyorum .öyle kan testi veririm .Allahım sen herkesin gönlüne göre ver çok değişik duygu lar yaSilikte olsa var cizgi inşaallah hamilesindir hayirlisi bakalim senin adina çok sevindim :)))
Hayırlısı olsun hakkımız da sağlıklıcA ne zaman olacaksa o zaman olsun canım ...Bende bu ay beklerken hasta oldum(( hem de gününden önce olduu (
Hayırlısı olsun hakkımız da sağlıklıcA ne zaman olacaksa o zaman olsun canım ...
Kasik ağrım var enterasan bir şekilde .inşallah silik çizgi pozitif dir
Aynen canım olsun Allah ömür versin de sağlık olduk dan sonra gelir bebisler de ....İnşaallah canim inşaallah benim ilk bu ay bu kadar belirti oldu sasirmistim ama yanlis alarm oldu :)) saglik olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?