Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptım ama kopurmedi aksine idrarim kop köyü oldu soda gibi çok az baloncuklar oluştu dibinde. Regl 5 gün kaldı zaten testlerde negatif
Ben yaptım ama kopurmedi aksine idrarim kop köyü oldu soda gibi çok az baloncuklar oluştu dibinde. Regl 5 gün kaldı zaten testlerde negatif
3 aralik bekleyemedim ben
bende 3 aralığı bekliyorum bakalım
Annem dio ki belki 15 gün sonra belli olur sikmayin olur dio yalnizkalbimiz bbirmis dayanamadik yine test yaptik ama hayirlisi bakalim
evet Birtanem :) aynı zamanda test yapmisiz.
Anne haklı vallahi kasiyoruz kendimizi ben yumurtlama günümü biliyorum ondan yaptım ama çıkmadı. normalde 12.gün sonra çıkar diyorlar bugün 8.ci gün :) çok acele ettim
Ama acele etmemek mümkünmu heyecanla beklio insan
Bir an evvel öğrenmek istiyor insan işte napalım.
Neyse canım ben kaçtım evi temizliyecem.
Opuldun dikkat et kendine
Benimde 1aralik cnm test yaptinmiBenim regl 1aralik bekliyorum inşallah gelmez
Üç gün önce mi ne yapmıştım ama negatif .meraktan dayanamdim yaptım ışteBenimde 1aralik cnm test yaptinmi
Cnm bende dun gece yaptim negatifti cope aticaktim esim biraz bekle dedi testi biraktim bikenara uyuya kaldim sabah ilk isim ona bakmak oldu ve cift cizgi vardi ama T den braz kaymis vaziyetteydi kafam karisti acaba dogrumudur degilmidir bilemedimÜç gün önce mi ne yapmıştım ama negatif .meraktan dayanamdim yaptım ışte
Üzerinde yazana göre ise doğru olmayabilir canım bir test daha dene istersen .ama eşler de bir içe dogma olayı var o huylarıni çok seviyorum :)Cnm bende dun gece yaptim negatifti cope aticaktim esim biraz bekle dedi testi biraktim bikenara uyuya kaldim sabah ilk isim ona bakmak oldu ve cift cizgi vardi ama T den braz kaymis vaziyetteydi kafam karisti acaba dogrumudur degilmidir bilemedim