- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
Aynen canım olsun Allah ömür versin de sağlık olduk dan sonra gelir bebisler de ....
canım çizgi koyulaştımı bendede silik çizgi çıktı 2 dkda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım olsun Allah ömür versin de sağlık olduk dan sonra gelir bebisler de ....
Hayır öyle kaldıcanım çizgi koyulaştımı bendede silik çizgi çıktı 2 dkda
İnşallah vardır ya iki gün var adete bakalımcanım çizgi koyulaştımı bendede silik çizgi çıktı 2 dkda
Hayır öyle kaldı
Dün iki kere denedim ayrı zaman silik di var yok gibi ama bu sabah yaptım test bozuktudaha yapmadın mı başka birtanem ?
yarın gene dene canım inş vardır
Canim hadi hayirlisi bakalim inşaallah hamissindir ben hasta oldum bile (
aaa olsun canım bir dahaki ay ibşallah olur sıkma canını sakın herşeyde var bir hayır
Öyle kuzum hayirlisi bakalim senden bekliyoruz artik haberleri inşaallah s en hamilesindir
Evet deneyeceğim cnmyarın gene dene canım inş vardır
Evet deneyeceğim cnm
Tabi şekerim. İnşallah vajinusmusu yendim birde bebek gelirse çifte bayramın olur benim :)dene bizede haber ver olur mu şekerim :)
Canim hayirli olsun gebeligin.lolalucy .!.:İlk test prediktor en gebelik testi. Adete 6 gün kala negatif çıktı. Orada gördüğünüz 10 dpo yumurtlamadan 10 gün sonra demek. Yani benim için ilişkiden 10 gün sonra demek çünkü o gün bir kez birlikte olmuştuk.
İkinci test adete 5 gün kala sabah idrarıyla yapılmış test. Negatif.
Üçüncü test adete 4 gün kala sabah idrarıyla yapılmış test. Silik çizgiyi görünce deli oldum.
Dördüncü testi de o testi doğrulamak için yaptım kendisi laboquick marka ultra erken gebelik testi olmaktadır.
Beşinci test adete 3 gün kala yapıldı. Sabah idrarıyla.
Altıncı test adete 2 gün kala yapıldı. Testin üst kısmı yapışık gibiydi bir test daha yaptım bu yüzden. Bu da yedinci test. Aynı zamanda sırf merakımdan sağdaki lh yazan ovülasyon testinden de yaptım gerçekten hamileysen çizgilerin ikisi de kırmızı çıkıyor.
Sekizinci test adete 1 gün kala yine sabah idrarıyla yapıldı.
Dokuzuncu test te bugün yani adet günümde sabah idrarıyla yapıldı. Artık ikinci çizgi iyice belirgin hale geldi. Aynı zamanda bir ovülasyon testi daha yaptım yanındaki test gördüğünüz gibi iki çizgi de kırmızı.
İşte böyle kızlar sormak istediğiniz birşeyler varsa yanıtlarım. Veya isterseniz çamaşırsuyu testi falan hemen çekip yollayabilirim. Utanıyorum sadece. :)
Söndü mu geri peki:)