Gebeliğe Hazırlık Adet tarihine 7 gün kala kan tahlili ile gebelik testi yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım evet cok şükür degerim yükseldi .Kalp atısını da duydum cok şükür.Sende bir kac gün sonra kan tahlilini tekrarla canım darısı basına ve isteyen herkeze inş nasip olur.
ya ben test sonucuna yanlıs bakmısım 0.8 miş dündü adet günüm gelmedi suandada agrım var bıraz ama gelmedi ya beni süphelendiren 5. günü leke geldi yerleşme kanamasımı diye düşündüm

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım size sormak istediğim bi durum var. Ben normalde 07,04,2017 tarihinde adet olucam lakin bişey var 26,03,2017 tarihinden bu yana göğüslerim inanılmaz ağrıyor, kasığımda sağ tarafında ara ara sancı giriyor, ve ben yaklaşık bir haftadır iş yerinde çalışma masamın üzerinde uyuyakalıyorum ilk kez bu sabahta mide bulantım oldu idrara çıkma da artış oldumu bilemiyorum ama durum bu gebe olabilir miyim sizce :)

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım size sormak istediğim bi durum var. Ben normalde 07,04,2017 tarihinde adet olucam lakin bişey var 26,03,2017 tarihinden bu yana göğüslerim inanılmaz ağrıyor, kasığımda sağ tarafında ara ara sancı giriyor, ve ben yaklaşık bir haftadır iş yerinde çalışma masamın üzerinde uyuyakalıyorum ilk kez bu sabahta mide bulantım oldu idrara çıkma da artış oldumu bilemiyorum ama durum bu gebe olabilir miyim sizce :)
Selam canim. Kan testi yaptirsana sonucu hemen alirsin. Predictore guvenme cunku hormonun idrara gecmesi zaman aliyor ama hamilelik durumun varsa kanda hemen cikar.

Selam canim. Kan testi yaptirsana sonucu hemen alirsin. Predictore guvenme cunku hormonun idrara gecmesi zaman aliyor ama hamilelik durumun varsa kanda hemen cikar.
ya ben bi kaç kez böyle yaptım test lakin negatif sonuç aldığım için çok korkuyorum aynısı olur diye ama bi yandan da hiç bu kadar belirgin durumlar yaşamadım bilmiyorum ki yaaa :KK43: aslında bide adetim 21 günde bir yada 26 günde bir olabiliyor yani belli de olmuyor eğer bu ayı 21 gün olarak değerlendirirsek bir günüm geçmiş görünüyor :KK66:

ya ben bi kaç kez böyle yaptım test lakin negatif sonuç aldığım için çok korkuyorum aynısı olur diye ama bi yandan da hiç bu kadar belirgin durumlar yaşamadım bilmiyorum ki yaaa :KK43: aslında bide adetim 21 günde bir yada 26 günde bir olabiliyor yani belli de olmuyor eğer bu ayı 21 gün olarak değerlendirirsek bir günüm geçmiş görünüyor :KK66:
Canim sorunun cevabi testte cikacak. Obur turlu her agrida acaba mi diyeceksin. Icin icini yiyecegine gidip test yaptir en azindan varsa var yoksa yok. Eger negatif cikarsa da uzulme sonucta adet tarihin henuz gecmedi, adetin gecikince tekrar yaparsin.

Canim sorunun cevabi testte cikacak. Obur turlu her agrida acaba mi diyeceksin. Icin icini yiyecegine gidip test yaptir en azindan varsa var yoksa yok. Eger negatif cikarsa da uzulme sonucta adet tarihin henuz gecmedi, adetin gecikince tekrar yaparsin.[/QUO
bakalım bi kaç gün daha geçsin de o zmn öyle yaptırayım :) teşekkü
rler..

Ne oldu canım aldin
Bu mı sonucu bende aynı senin gibiyim iki yıllık evliyim hiçbir sorun yok ama olamdi geçen ay tedaviye basladik bugün tam Bir gün gecti satt 4 geliyor ama ben hala uyuymadim acaba hamile miyim diye kasiklarim ve belim ağrıyor birde migdem bulanıyor ama yok regl olmadım evde test yaptım regl üç gün önce yine çıkmadı şimdi gidip kan tahlili vermeye korkuyorum acaba psikolojik olarak öyle mı hissediyorum bilmiyorum kafamda deli sorular

valla benimki psikolojikmiş iki
Ne oldu canım aldin

Bu mı sonucu bende aynı senin gibiyim iki yıllık evliyim hiçbir sorun yok ama olamdi geçen ay tedaviye basladik bugün tam Bir gün gecti satt 4 geliyor ama ben hala uyuymadim acaba hamile miyim diye kasiklarim ve belim ağrıyor birde migdem bulanıyor ama yok regl olmadım evde test yaptım regl üç gün önce yine çıkmadı şimdi gidip kan tahlili vermeye korkuyorum acaba psikolojik olarak öyle mı hissediyorum bilmiyorum kafamda deli sorular

valla benimki psikolojikmiş iki gün önce reglim gelince anladım tabi çatacak yer aradım resmen çok ağladım insan o kadar umutlanıyor ki isteyince offf ne zaman olacksa olsaydı hayırlısıyla şu beb,işimiz.... :)

cnm bebeğin hayırlı olsun bugün kan testi yaptrdım 3.1 çıktı sen o aymı hamile kaldın
Ben de klomenden sonra 10. Gün yani bat a 1 hafta varken kan testi yaptığımda 3 küsur bir değer çıktı. Yükselir mi ki acaba sonradan? Şimdi de bat bu cuma. Senin bata ne kadar varken kan testi yaptırdın canım

cnm bebeğin hayırlı olsun bugün kan testi yaptrdım 3.1 çıktı sen o aymı hamile kaldın
Tsk ederim canım evet benim 3 cıktı iki gün sonra tekraladık cok sükür arttı 11 .haftamıza girmek üzereyiz inş seninde artar testi tekrarla iki gün sonra birde regline ne kadar var senin.

Tsk ederim canım evet benim 3 cıktı iki gün sonra tekraladık cok sükür arttı 11 .haftamıza girmek üzereyiz inş seninde artar testi tekrarla iki gün sonra birde regline ne kadar var senin.
Öncelikle tebrik ederim canım maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin :) bu 3 çıkan değerin adrtinden önce mi çıkmıştı ne zaman yapmıştın testi acaba?

canım benim 21. gün progesteron değerine bakarken yaptırdım 3,1 çıktı hatta progesteronumda 60 çıktı dr yüksek de gayet iyi ama gebe değilsin dedi 28. gün adet olursam en az 7 günüm var canım hatta uzar benim biraz bnce

canım benim 21. gün progesteron değerine bakarken yaptırdım 3,1 çıktı hatta progesteronumda 60 çıktı dr yüksek de gayet iyi ama gebe değilsin dedi 28. gün adet olursam en az 7 günüm var canım hatta uzar benim biraz bnce
gecen çarşamba ilişki olmuştu daha ilişkiden 5 gün geçti ama birde gecen pazar çatlatma iğnesi vurulmuştum onun üstünden de 8 gün geçmişti belkide onun etkisidir

Selam bugün progesteron son günü bitiyor cuma adet olmam gerekti olmadım sizde progesteron danmı lütfen bilgisi olan varmo

A Arar Adet kanaması progesteron çekilme kanamasıdır. Progesteron rahmi besler, o horman azaltıktan sonra adet kanması görülür, rahim içi dökülmeye başlar. Progeteron kullanmayı bıraktıktan 21-3 gün sonra kanarsın buyuk ihtimalle

PEKİ BEN İLAÇ KULLANMADAN 60 ÇIKMASI NORMAL Mİ

Adetin kaçıncı günü verdiğin , verilen laboratuvarın referans aralığına bağlı olarak değişebilir. Ama yüksek gibi görünüyor. Hemilelik , ilaçlar ,pcos, böbrek üstü bezinden kaynaklanan bazı problemler olabilir belki. Doktoruna sordun mu ?

Izdecim ne yaptin bende hala birsey yok
Can'ım mathea ben de hala beklemedeyim. Regl ime 5 gün var. Yalnız şöyle bir durum var hapşırınca öyle bir batma oluyor ki kaşığımda öksürünce yere atıyorum kendimi o derece, bir de öksürükse sağ tarafımda batma oluyo kasığın. Var mı acaba bir belirti yanı?
Daha beş gün var, ucuz testlerden yaptım az önce negatif, bir de şey yaptım Çamaşır suyu testi, anlatılanlara göre hamile idrarı gibi oldu, fosur fosur kabardı bir de uzun bir süre baloncuklar çıktı yukarı doğru.
Oyyy valla yiyicez kafayı galiba sonunda☺️

X