Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Amin kuzum amin inşallah sağlıkla ilerler bence adetten önce yumurtlama olmuş ve tutmuş üstüne de adet gibi olmuşsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin ecmain allahım bu zor günde dogurganlıklarımızı artırsın ölenlerin yerine yeni umutlar versin ins

Amin ecmain allahım bu zor günde dogurganlıklarımızı artırsın ölenlerin yerine yeni umutlar versin ins
Ben çok garip bisey denedim canım . 1 damla kan 3 damla idrar ile yaptım testi . Kan da daha çocuk çıkıyor ya . Kan vermeye gidemiyoruz bari böyle deneyeyim dedim

Eklentiler

• 20200327_134401.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar saçma olablir annelik konusunda sınır tanımıyoruz malesef. Evinizde denemeyin

Evet canım 15. Günü yapmak daha iyi . Varsa da bu sıralar hastaneye gitmemek lazım . Siz kaç yıllık evlisinz canım
Kuzum 3 yıl bitecek bastan beri korunmadık istemiyorduk ozamanlar 2 yıldırda istiyoruz hiç gebe kalamadık hareket azlıgı var eşimde bende sorun yok. Bence ikinizinkide pozitif kızlar ben bile asırı heyecanlandım inşallah rabbim tez zamanda güzel haberlerle sevindirir bizi

Amin canım. Benim de eşimde hareket azlığı vardı ekim de ameliyat oldu ilaç kullanıyo işte inşallah kuzum ya

Amin canım. Benim de eşimde hareket azlığı vardı ekim de ameliyat oldu ilaç kullanıyo işte inşallah kuzum ya
Ya bizde varikosel falan yok ameliyat demediler ilacta vermediler kendimiz bikac ilac ve yiyecekle arrtırmaya calısıyoruz baktık olmuyor arrık asılama denedik rabbim hepimiz bu ay güldürsün inşallah ama bence sen hamilesin canım

İnşallah canım bende hiç gebe kalamamıştım . İnşallah bu ay hepimiz anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…