• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

İnş güzel sonuçlar bildirirsiniz..Bende bir hafta gecikmeyle adet oldum normalde 5 gün süren adetim 2 gün sürdü ve çok az geldi bende şüpheleniyorum
Bana da var gibi geldi. Bi dağılma var ama düzgün sınırlarda çizgi görünüyor
Hayırlısı artık inş olur 10 yasında çocugu var ama daha olmaz demis doktorlar 9 yıl olmamıs allah hepimizin yüzüne baksın inşallahkan verdi pozitif çıkmıs

1 çocuk olunca kafa rahat oluyo olmaz denen oluyo valla örneği çok seviyorum böyle mucizeleri :dondurma: senin kan değerlerin nasıl kese görünmedi sanırım daha

Dış gebelikte kese görünmez ki tüpe yerleşir. Kese varsa rahme yerleşmiş demektir. Bebeğin görünmediği duruma boş gebelik diyolar ama 8. Hafta görende var bebeği. Şuan evham yapmak için erken.

Dış gebelikte kese görünmez ki tüpe yerleşir. Kese varsa rahme yerleşmiş demektir. Bebeğin görünmediği duruma boş gebelik diyolar ama 8. Hafta görende var bebeği. Şuan evham yapmak için erken.
Teşekür ederim doktoru değiştireyim ben 😊

Git bakalım başka bi doktora alttan üstten bi baksın görünür illaki. Dualarım seninle :dua:

Back