- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mery mutlu
-
Ay valla çok güldüm allahta seni güldürsünKarantina işte . Mantık aramamak lazım kuzum napalim. Maksat can sıkıntısını gidermek
Ya hani kırmızı ya kan çift çizgi çıktı ya testte de . Bende acaba kanda ki hormonu mu aldı yoksa kırmızılığı mı aldı diye . Kırmızı olan salçayı da şu ile karıştırdım oda pozitif verdi vallaSalca dd ne bana anlatbende yapım
Ya hani kırmızı ya kan çift çizgi çıktı ya testte de . Bende acaba kanda ki hormonu mu aldı yoksa kırmızılığı mı aldı diye . Kırmızı olan salçayı da şu ile karıştırdım oda pozitif verdi valla
Hı hı bildiğimiz salçabildimiz salcamı
İne bulsam son testi kanla yapcamHı hı bildiğimiz salça
Yok ya yapma normal yap at buraya fotoğrafı canım . 3 damla damlat amaİne bulsam son testi kanla yapcam
Tamam misafirim var gitsin yapim canımYok ya yapma normal yap at buraya fotoğrafı canım . 3 damla damlat ama
Tamam canım .Tamam misafirim var gitsin yapim canım
Ayyyy cok sevindim senin adına canımmm rabbim sağlıkla kavustursunBebiş geliyor yuppyyy
Günüm gelsin korkuma hastaneye gidemem bende senin gibi kanlı deniycemmmYa hani kırmızı ya kan çift çizgi çıktı ya testte de . Bende acaba kanda ki hormonu mu aldı yoksa kırmızılığı mı aldı diye . Kırmızı olan salçayı da şu ile karıştırdım oda pozitif verdi valla
Yok canım bi damla kan bi 3 damla idrar ile yaptım ama hatalı olbilir ya . İdrarda hemen çıkmadı çünkü canımAyyyy cok sevindim senin adına canımmm rabbim sağlıkla kavustursundarısı bize insallah idrardan mı baktın
Evet canım hastane yokAyyyy cok sevindim senin adına canımmm rabbim sağlıkla kavustursundarısı bize insallah idrardan mı baktın
Arkadaşımız hamile insalah .darısı bizeEvet canım hastane yokvirüsvar toplam 31 test yaptım on 5 test pozitif
Canım ben galiba adet oldum . MalesefAyyyy cok sevindim senin adına canımmm rabbim sağlıkla kavustursundarısı bize insallah idrardan mı baktın
Kuzum gunun gelmişmiydi yerleşme olmasın dikkat et genede dur bakalım hemen adet demeCanım ben galiba adet oldum . Malesef
Geçmişti aslında canım rahim filmi çektirdim ya düzenim bozulduKuzum gunun gelmişmiydi yerleşme olmasın dikkat et genede dur bakalım hemen adet deme
Olsun adette plsa pes etmek yok bidahaki ay sakın moralini bozma su dediğim pozisyonu dene bidahaki ay öyle hamile kalan cokGeçmişti aslında canım rahim filmi çektirdim ya düzenim bozuldu
Etkilenirsen gebe kalamassın inan bana tecrube ile söylüyorum stresi at üstunden kuzum inan 1 2 aya kalırsın yerleşme değilseOlsun adette plsa pes etmek yok bidahaki ay sakın moralini bozma su dediğim pozisyonu dene bidahaki ay öyle hamile kalan cok
Tamam canım deneyeyim. Doktorum nisan da aşılama yapalım dedi ama bilmiyorum biraz kendi haline bırakmak istiyorum bi kaç ay .Olsun adette plsa pes etmek yok bidahaki ay sakın moralini bozma su dediğim pozisyonu dene bidahaki ay öyle hamile kalan cok
Tamam canım inşallah ya hayırlısı olsunEtkilenirsen gebe kalamassın inan bana tecrube ile söylüyorum stresi at üstunden kuzum inan 1 2 aya kalırsın yerleşme değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?