- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
- Konu Sahibi Mery mutlu
-
Tamam canımÇizgi var kuzum orada . Ya sen şu testi suya tutsa na bi o çizgi nasıl çıkcak meydana
Bence de var gibi sen ver kan yaa.Çizgi var kuzum orada . Ya sen şu testi suya tutsa na bi o çizgi nasıl çıkcak meydana
Merviş hastaneler geri yolluyor saglık ocamızda 3 gün kapalı ondan böle telef oldumBence de var gibi sen ver kan yaa.
Hastane ye girilmiyor ki . Ah keşke girilse canım☹Bence de var gibi sen ver kan yaa.
Ay niye 3 gün kapali ayolMerviş hastaneler geri yolluyor saglık ocamızda 3 gün kapalı ondan böle telef oldum
Coranaaa coranalı çıkmış ilaçlamıslarAy niye 3 gün kapali ayol
Bence var canım. Benim kargom da bugün gelmedi sinirden öldüm . Rahim filmi çektirdim gelmedi gitti yaMerviş hastaneler geri yolluyor saglık ocamızda 3 gün kapalı ondan böle telef oldum
Of ya eccaneden alsan bir tane olmazmı o kargo gelmez 1 haftayaBence var canım. Benim kargom da bugün gelmedi sinirden öldüm . Rahim filmi çektirdim gelmedi gitti ya
Bugün aldıramadım benim adama. Geceden geldi yorgunum hayatım dedi . Bendede astım var çıkmıyorm dışarıOf ya eccaneden alsan bir tane olmazmı o kargo gelmez 1 haftaya
Allah sifa versin gülümBugün aldıramadım benim adama. Geceden geldi yorgunum hayatım dedi . Bendede astım var çıkmıyorm dışarı
Amin canım sen suya tuttun mu testi . Ben inanıyorum sen hamile sin inşallahAllah sifa versin gülüm
Tuttum cizgi var görüyorum ama resimde çıkmıyorAmin canım sen suya tuttun mu testi . Ben inanıyorum sen hamile sin inşallah
Var canım çizgi . Tekrar yap bak test varsa elinde 3 damla damlat bu defa nasıl çıkıyor ortaya 2. ÇizgiTuttum cizgi var görüyorum ama resimde çıkmıyor
Çok su içtim gece yenisini yapim fazla var erken gebelikte almışVar canım çizgi . Tekrar yap bak test varsa elinde 3 damla damlat bu defa nasıl çıkıyor ortaya 2. Çizgi
Görünüyor kuzum . İnşallah var . Birini de bana yolla bariÇok su içtim gece yenisini yapim fazla var erken gebelikte almış
İnşallah gülüm 7 yılın sonunda mükafatım olsun inşGörünüyor kuzum . İnşallah var . Birini de bana yolla bari
İnşallah gülüm 7 yılın sonunda mükafatım olsun inşgetirim nerede oturuyorsun
[/QUOTE
Sen hamile olda ben test alırım canım benim . Ben balıkesir de oturuyorum . Aslen kütahyalı yim ama eşim balıkesir li
Sendende mervemde inş benden istanbuldayımVar canım çizgi . Tekrar yap bak test varsa elinde 3 damla damlat bu defa nasıl çıkıyor ortaya 2. Çizgi
Canım burada ne demek istiyor kargo daha yeni mi gelmiş dağıtıma çıkmamış mıBence de var gibi sen ver kan yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?