- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
- Konu Sahibi Mery mutlu
İnşallah canım şu zor günlerde dayanağımız olur evlatlarımız inşallahSendende mervemde inş benden istanbuldayımbu yılı hamis bitirelim inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım şu zor günlerde dayanağımız olur evlatlarımız inşallahSendende mervemde inş benden istanbuldayımbu yılı hamis bitirelim inş
Aktarma ile gelmiş gülüm yarın elinde olur subedeymişCanım burada ne demek istiyor kargo daha yeni mi gelmiş dağıtıma çıkmamış mı
Kesinlikle evdende çıkamıyorz sarılır keyif yaparızİnşallah canım şu zor günlerde dayanağımız olur evlatlarımız inşallah
Tamam canım tüm gün evdeydim ama bazıları hiç gelmeden teslimat edilmedi yazıyorlar ya . Korktum teslimat yapıldı diyeAktarma ile gelmiş gülüm yarın elinde olur subedeymiş![]()
hemen yap bize at
Yok kuzum subaye yeni ulaşmış yarın yada bir sonraki gün gelir .Tamam canım tüm gün evdeydim ama bazıları hiç gelmeden teslimat edilmedi yazıyorlar ya . Korktum teslimat yapıldı diye
Bence de var gibi sen ver kan yaa.
Baksanıza 15 dakka sonra böyle bi çizgi çıktı . Ovulasyon testim de baya çift çizgi çıktı koyu şekildeYok kuzum subaye yeni ulaşmış yarın yada bir sonraki gün gelir .
Canım selam bende aralıkta oldum baktımda şimdi benim gecikme olmamıs rahim filminden sonra. İnşallah gebesindir bence bian önce test yap bende pazarteei asılama oldum rabbim hepimize nasip etsin inşallahNormal verdim canım sipariş . 1 mart da oldum rahim filmini . 20 şubat da olmuştum adet. Bekliyorum ama korkuyorum virüs var nasıl olcak diye☹
Amin canım . Yumurtlamam çok geç oluyor benim zaten yaptım bisey yoktu 15 dakka sonra silik çizgi çıktı anlamadım ya offff . İnşallah sende güzel sonuç alırsın canımCanım selam bende aralıkta oldum baktımda şimdi benim gecikme olmamıs rahim filminden sonra. İnşallah gebesindir bence bian önce test yap bende pazarteei asılama oldum rabbim hepimize nasip etsin inşallah![]()
Kuzum bende gecen ay testim bekledikten sonra böyle oldu artmed di markası testin ama birsey yoktu. Seninki kadarda net değildi ama bence var gibi insallah vardır valla gebe haberi aldıkca mutlu oluyorm . Özeller kandan bakar aslında canım yakınında özel labratuar yada hastane varsa bakarlar . Adetin gectimi yumurtlamadan sonra kac gün oldu canım belki gec döllenmede olabilirAmin canım . Yumurtlamam çok geç oluyor benim zaten yaptım bisey yoktu 15 dakka sonra silik çizgi çıktı anlamadım ya offff . İnşallah sende güzel sonuç alırsın canım![]()
Kestiremiyorum canım ama sanırım 10 gün geçti galiba yumurtlama üzerinden . O gün ağrım olmuştu çünkü. Olmaya da bilir canım 4 yıldır artık o kadar çok test yaptım ki . Hemen kan vermek de istemiyorum .Kuzum bende gecen ay testim bekledikten sonra böyle oldu artmed di markası testin ama birsey yoktu. Seninki kadarda net değildi ama bence var gibi insallah vardır valla gebe haberi aldıkca mutlu oluyorm . Özeller kandan bakar aslında canım yakınında özel labratuar yada hastane varsa bakarlar . Adetin gectimi yumurtlamadan sonra kac gün oldu canım belki gec döllenmede olabilir
bir laf varya eşşekten düşenin halini esekten düşen anlar diye inan bende öyleyim seni cok iyi anlıyorum canım.Bekle 14. Gün tekrar test yaparsın 10 gün idrar icin cok yeni zaten şimdi yok diye üzme kendini inşallah vardır. Doktorum bana 15. Gün kan ver dedi cünkü elle tutulur biraey olması için ancak cıkıyormuş hiç üzme suan kendini serin olmaya calıs . Benimde test icindaha 10 günüm var aklımdan atamıyorumKestiremiyorum canım ama sanırım 10 gün geçti galiba yumurtlama üzerinden . O gün ağrım olmuştu çünkü. Olmaya da bilir canım 4 yıldır artık o kadar çok test yaptım ki . Hemen kan vermek de istemiyorum .
Evet canım 15. Günü yapmak daha iyi . Varsa da bu sıralar hastaneye gitmemek lazım . Siz kaç yıllık evlisinz canımbir laf varya eşşekten düşenin halini esekten düşen anlar diye inan bende öyleyim seni cok iyi anlıyorum canım.Bekle 14. Gün tekrar test yaparsın 10 gün idrar icin cok yeni zaten şimdi yok diye üzme kendini inşallah vardır. Doktorum bana 15. Gün kan ver dedi cünkü elle tutulur biraey olması için ancak cıkıyormuş hiç üzme suan kendini serin olmaya calıs . Benimde test icindaha 10 günüm var aklımdan atamıyorum
Ka veremedim ama testlerim pozitif takip ediyorum ve gercekten kanamam oldu halde hamile oldumu hissediyorum .. testleri içim rahatlasın diye yapıyorum sabah kan vercem saglık ocagımız açılıyorE sonuc ne peki ☺☺
AA şaşırdım demek üstüne görme olmuş sendeKa veremedim ama testlerim pozitif takip ediyorum ve gercekten kanamam oldu halde hamile oldumu hissediyorum .. testleri içim rahatlasın diye yapıyorum sabah kan vercem saglık ocagımız açılıyor
Amin gizem allahım tüm isteyenlere nasip eylesin tabiki benimkinide daim eylesin var ama durcakmı brlli değilAA şaşırdım demek üstüne görme olmuş sende ☺☺☺ Gözün Aydın olsun cnm![]()
Amin kuzum amin inşallah sağlıkla ilerler bence adetten önce yumurtlama olmuş ve tutmuş üstüne de adet gibi olmuşsunAmin gizem allahım tüm isteyenlere nasip eylesin tabiki benimkinide daim eylesin var ama durcakmı brlli değil![]()