Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Ya o iş çok karışık ya herkeste farklı oluyor. Ustüne bayağı yoğun normal regl olan da var. Lekelenme gibi atlatan da.
Ya cumartesi günü adet oldum dedim 1 kere kahverengi leke geldi . Pazar günü de pembe sulu akıntı geldi 2 kez . Bugün de 2 kez su gibi pembe akıntı geldi . Normalde çok yoğun olur adetim şimdi günlük ped bile dolmadı 3 günde

Test yap devamı gelmezse. Ama bu ara herkesinki şaştı.

Şudurumda hamile kalsak mı seviniriz kalmasak mı ona bile şaşkınm☹
Kalsam sevinirim valla başka bir şey düşünemiyorum. Kimseyle görüştüğüm yok ailem de uzakta. Allah nasip ederse evlat da gelir sağlıkla dogar büyür zaten her koşulda. Stresin bu kadar etkilemesine çok şaşırıyorum. Ortadoguda savaş durmak bilmiyo asırlardır. Ama doğurup duruyuorlar. Allah en hayırlısını versin hepimize.

Gerçekten doğru diyorsun aslında . Bende uzaktayım ailem den kaynanam dan . Evladımız olsa güzel olurdu vesselam☹

Bu yerleşmeye benziyor canım test yapsana kanama gelmeden once silik testim vardı sonra yaptım siliktende silikti inan anca kırmızıyı gmrdüm bak bu som yaptım test saklamak için

Eklentiler

• 20200329_225241.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…