- 13 Ocak 2020
- 45.124
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.092
- 598
- 33
- Konu Sahibi Mery mutlu
-
Kızım bu ne bu ne bu neYok canım bi damla kan bi 3 damla idrar ile yaptım ama hatalı olbilir ya . İdrarda hemen çıkmadı çünkü canım
Delirmeceee zaten bugün de adet oldum canımKızım bu ne bu ne bu ne
Canım bende bu ay asılama oldum 7. Günün bugün Korkulacak birsey yok inşallah tutar sanada inşaşşah gerek kalmazTamam canım deneyeyim. Doktorum nisan da aşılama yapalım dedi ama bilmiyorum biraz kendi haline bırakmak istiyorum bi kaç ay .
İnşallah canım . Rabbim en kısa vakitte hepimize ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahCanım bende bu ay asılama oldum 7. Günün bugün Korkulacak birsey yok inşallah tutar sanada inşaşşah gerek kalmaz
Canım yerleşme kanaması nasıl oluyor biliyo musunKızım bu ne bu ne bu ne
Ya o iş çok karışık yaCanım yerleşme kanaması nasıl oluyor biliyo musun
Ya cumartesi günü adet oldum dedim 1 kere kahverengi leke geldi . Pazar günü de pembe sulu akıntı geldi 2 kez . Bugün de 2 kez su gibi pembe akıntı geldi . Normalde çok yoğun olur adetim şimdi günlük ped bile dolmadı 3 gündeYa o iş çok karışık yaherkeste farklı oluyor. Ustüne bayağı yoğun normal regl olan da var. Lekelenme gibi atlatan da.
Test yap devamı gelmezse. Ama bu ara herkesinki şaştı.Ya cumartesi günü adet oldum dedim 1 kere kahverengi leke geldi . Pazar günü de pembe sulu akıntı geldi 2 kez . Bugün de 2 kez su gibi pembe akıntı geldi . Normalde çok yoğun olur adetim şimdi günlük ped bile dolmadı 3 günde
Galiba ya şaştı cidden . Gebelik bu üstü ne görme gibi bisey ise kaç gün sonra çıkar canımTest yap devamı gelmezse. Ama bu ara herkesinki şaştı.
Bu lekelenme bitince yap test varsa çıkar.Galiba ya şaştı cidden . Gebelik bu üstü ne görme gibi bisey ise kaç gün sonra çıkar canım
Tamam canım sen nasılsın neler yapıyorsunBu lekelenme bitince yap test varsa çıkar.
Küre devam ediyorum hala reglim.Tamam canım sen nasılsın neler yapıyorsun
Şudurumda hamile kalsak mı seviniriz kalmasak mı ona bile şaşkınm☹Küre devam ediyorum hala reglim.
Kalsam sevinirim valla başka bir şey düşünemiyorum. Kimseyle görüştüğüm yok ailem de uzakta. Allah nasip ederse evlat da gelir sağlıkla dogar büyür zaten her koşulda. Stresin bu kadar etkilemesine çok şaşırıyorum. Ortadoguda savaş durmak bilmiyo asırlardır. Ama doğurup duruyuorlar. Allah en hayırlısını versin hepimize.Şudurumda hamile kalsak mı seviniriz kalmasak mı ona bile şaşkınm☹
Gerçekten doğru diyorsun aslında . Bende uzaktayım ailem den kaynanam dan . Evladımız olsa güzel olurdu vesselam☹Kalsam sevinirim valla başka bir şey düşünemiyorum. Kimseyle görüştüğüm yok ailem de uzakta. Allah nasip ederse evlat da gelir sağlıkla dogar büyür zaten her koşulda. Stresin bu kadar etkilemesine çok şaşırıyorum. Ortadoguda savaş durmak bilmiyo asırlardır. Ama doğurup duruyuorlar. Allah en hayırlısını versin hepimize.
Ben oldum ya adet kanamasından biraz az günlük orkid değil ama ped doldururCanım yerleşme kanaması nasıl oluyor biliyo musun
3 . Gün bugün canım 1 ped dolmadı daha 3 günde . Bikahverengi bi sulu pembe geliyoBen oldum ya adet kanamasından biraz az günlük orkid değil ama ped doldurur
Bu yerleşmeye benziyor canım test yapsana kanama gelmeden once silik testim vardı sonra yaptım siliktende silikti inan anca kırmızıyı gmrdüm bak bu som yaptım test saklamak içinYa cumartesi günü adet oldum dedim 1 kere kahverengi leke geldi . Pazar günü de pembe sulu akıntı geldi 2 kez . Bugün de 2 kez su gibi pembe akıntı geldi . Normalde çok yoğun olur adetim şimdi günlük ped bile dolmadı 3 günde
Sen tekrar test yaptın mı canım . Çift çizgiyi net bi şekilde görmüşsün dur inşallah.Ben oldum ya adet kanamasından biraz az günlük orkid değil ama ped doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?