Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Normal verdim canım sipariş . 1 mart da oldum rahim filmini . 20 şubat da olmuştum adet. Bekliyorum ama korkuyorum virüs var nasıl olcak diye
Canım selam bende aralıkta oldum baktımda şimdi benim gecikme olmamıs rahim filminden sonra. İnşallah gebesindir bence bian önce test yap bende pazarteei asılama oldum rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Canım selam bende aralıkta oldum baktımda şimdi benim gecikme olmamıs rahim filminden sonra. İnşallah gebesindir bence bian önce test yap bende pazarteei asılama oldum rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Amin canım . Yumurtlamam çok geç oluyor benim zaten yaptım bisey yoktu 15 dakka sonra silik çizgi çıktı anlamadım ya offff . İnşallah sende güzel sonuç alırsın canım

Amin canım . Yumurtlamam çok geç oluyor benim zaten yaptım bisey yoktu 15 dakka sonra silik çizgi çıktı anlamadım ya offff . İnşallah sende güzel sonuç alırsın canım
Kuzum bende gecen ay testim bekledikten sonra böyle oldu artmed di markası testin ama birsey yoktu. Seninki kadarda net değildi ama bence var gibi insallah vardır valla gebe haberi aldıkca mutlu oluyorm . Özeller kandan bakar aslında canım yakınında özel labratuar yada hastane varsa bakarlar . Adetin gectimi yumurtlamadan sonra kac gün oldu canım belki gec döllenmede olabilir

Kestiremiyorum canım ama sanırım 10 gün geçti galiba yumurtlama üzerinden . O gün ağrım olmuştu çünkü. Olmaya da bilir canım 4 yıldır artık o kadar çok test yaptım ki . Hemen kan vermek de istemiyorum .

Kızlar buarada ovülasyon testleri aldıgım sayfada bir pozisyon gördüm o sekilde hamile kalan cok olmus . Rahim tersliği olan veya olmayan ben bu ay asılama oldum olmazsa bidahaki ay bende onu deneyeceğim . Yüz üstü yatacaksınız tek bacak karna doğru cekilecek o sekilde ilişki olacak ve hemen dönülüp kalkılmayacak

bir laf varya eşşekten düşenin halini esekten düşen anlar diye inan bende öyleyim seni cok iyi anlıyorum canım.Bekle 14. Gün tekrar test yaparsın 10 gün idrar icin cok yeni zaten şimdi yok diye üzme kendini inşallah vardır. Doktorum bana 15. Gün kan ver dedi cünkü elle tutulur biraey olması için ancak cıkıyormuş hiç üzme suan kendini serin olmaya calıs . Benimde test icindaha 10 günüm var aklımdan atamıyorum

Evet canım 15. Günü yapmak daha iyi . Varsa da bu sıralar hastaneye gitmemek lazım . Siz kaç yıllık evlisinz canım

Ka veremedim ama testlerim pozitif takip ediyorum ve gercekten kanamam oldu halde hamile oldumu hissediyorum .. testleri içim rahatlasın diye yapıyorum sabah kan vercem saglık ocagımız açılıyor
AA şaşırdım demek üstüne görme olmuş sende Gözün Aydın olsun cnm

Amin gizem allahım tüm isteyenlere nasip eylesin tabiki benimkinide daim eylesin var ama durcakmı brlli değil
Amin kuzum amin inşallah sağlıkla ilerler bence adetten önce yumurtlama olmuş ve tutmuş üstüne de adet gibi olmuşsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…