- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mery mutlu
-
Kan verme durumun yok mu? Hamilesin çünküKızlar adet gördüm sandım halde gebelik belirtilerim var olmadan 1 hafta öncesinde başlamıstı 16 martta olan kanamam yerleşme olabilirmi testimi paylasıyorum hasta kabul etmiyor hastaneler doktorum ofisini kapamıs coronadan dolayı bu sabah test yaptım 10 dakika içerisimde silik ama belirgin 2. Cizgim var ama 5 saat sonra cizgi baya silindi
YokKan verme durumun yok mu? Hamilesin çünkü
İnsallah allahım isteyen herkeze yasatsın insallah öledir 7 yıllık evliyim hasret içindeyimKan verme durumun yok mu? Hamilesin çünkü
İkinci testte aynı 2 gündür yapıyorum birgün öncekinide paylasayım mıTest bozuk canım tekrarlamalısın.
Gönder gelsinİkinci testte aynı 2 gündür yapıyorum birgün öncekinide paylasayım mı
Önceki testini gönder bakalım canımYarın birtane daha yapim ben en iyisi 3 test olmus olcakyarınla
3 gün oldu ilk gün kehve leke 2 günü ine ucu seklinde benek 3 gün günlük ped kadar kanamam oldıAdetiniz nasıldı acaba normal mi az mı ? Sanki var gibi ama bozukta gibi duruyor tekrarlayın bence de ☺
Canım 3 4 damla su damlat bakalım kırmızılık gidecek mi testteBir önceki test
Canım fazla damlatiyorsundur o zaman hep. Paylas bakalim. Tabi.İkinci testte aynı 2 gündür yapıyorum birgün öncekinide paylasayım mı
Evet fazla damlatmışsın. Simdi yapsan da çıkar bence bu durumda ama ustünde yazan damla sayısi kadar damlat.Bir önceki test
Paylastım zaten telimde var ikiside ilk 10 dakika içerisindeCanım fazla damlatiyorsundur o zaman hep. Paylas bakalim. Tabi.
biri 4 damla biri 5 damla ilePaylastım zaten telimde var ikiside ilk 10 dakika içerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?