• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sandığım yerleşme olabilirmi zaten alakadız yersiz kanamaydı

Salca dd ne bana anlat 😂bende yapım 😅
Ya hani kırmızı ya kan çift çizgi çıktı ya testte de . Bende acaba kanda ki hormonu mu aldı yoksa kırmızılığı mı aldı diye . Kırmızı olan salçayı da şu ile karıştırdım oda pozitif verdi valla😂😂😂😂

Ya hani kırmızı ya kan çift çizgi çıktı ya testte de . Bende acaba kanda ki hormonu mu aldı yoksa kırmızılığı mı aldı diye . Kırmızı olan salçayı da şu ile karıştırdım oda pozitif verdi valla😂😂😂😂
Günüm gelsin korkuma hastaneye gidemem bende senin gibi kanlı deniycemmm😂😂😂

Ayyyy cok sevindim senin adına canımmm rabbim sağlıkla kavustursun😍 darısı bize insallah idrardan mı baktın
Yok canım bi damla kan bi 3 damla idrar ile yaptım ama hatalı olbilir ya . İdrarda hemen çıkmadı çünkü canım

Eklentiler

• 20200327_134401.webp
    20200327_134401.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 34
Olsun adette plsa pes etmek yok bidahaki ay sakın moralini bozma su dediğim pozisyonu dene bidahaki ay öyle hamile kalan cok
Etkilenirsen gebe kalamassın inan bana tecrube ile söylüyorum stresi at üstunden kuzum inan 1 2 aya kalırsın yerleşme değilse 💕

Olsun adette plsa pes etmek yok bidahaki ay sakın moralini bozma su dediğim pozisyonu dene bidahaki ay öyle hamile kalan cok
Tamam canım deneyeyim. Doktorum nisan da aşılama yapalım dedi ama bilmiyorum biraz kendi haline bırakmak istiyorum bi kaç ay .

Back