- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi svdakahvesi
-
Aa benimde sağ kasığımdaki ağrı ara ara böbreğime vuruyorCanım benim adetim düzensiz. O yüzden tam bat’ı bilmiyorum. Kasık ağrılarım artınca bi de üstüne böbreklere doğru yayılınca aile hekimine gittim gebelikten şüpheleniyorum dedi. Ondan yaptım. testi 1-2 saat önce yaptım. İlk idrarla değil maalesef. İlk 1-2 dakikada çıktı
Arkadaşım bu şekilde öğrenmiş. Böbreklerimde taş var sanırım diyerek acile gitmiş orda öğrenmişAa benimde sağ kasığımdaki ağrı ara ara böbreğime vuruyorhamilemiyim acaba ya
Benimde ara ara oluyor yaArkadaşım bu şekilde öğrenmiş. Böbreklerimde taş var sanırım diyerek acile gitmiş orda öğrenmişherşey olabilir
Ozaman doğru olabilir kuzumCanım benim adetim düzensiz. O yüzden tam bat’ı bilmiyorum. Kasık ağrılarım artınca bi de üstüne böbreklere doğru yayılınca aile hekimine gittim gebelikten şüpheleniyorum dedi. Ondan yaptım. testi 1-2 saat önce yaptım. İlk idrarla değil maalesef. İlk 1-2 dakikada çıktı
İnşallah canım çok sağolOzaman doğru olabilir kuzum
Bendede var ama.ben gebe olduğumu dusunmuyorum inşallah seninki doğrudur kan ver mutlaka kesin sonuç olur Insallah vardir canım❤
Canım daha erken bekle birazdaha acele etme benimde daha var bat gunu yapicam kuzumMerhaba canım evet ya ikimizde aynıben yumurtlama takvimini bilmiyordum ilk kez bu grupta öğrendim açtım baktım bilmeden çok dokurtkanlık gününde ilişkim oldu iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem geldi lavaboda acaba hamilemiyim dedim çünkü bu hiç olmazdı diğer günler belirtiler başlayınca netten araştırınca anladım leke filan geliyormuş hatta erken gebelik testi yaptım çıkmadı adetimi nasıl beklicem inan bilmiyorum bu uygulamanın adı ne acaba
Beklicem artıkCanım daha erken bekle birazdaha acele etme benimde daha var bat gunu yapicam kuzum❤
Inşallah vardır kuzu bendede leke geldi kahve pembe çok açık ton ama dedim gibi umudum yok benim
Takvimim canım adı çiçek şeklinde❤
Çiçek şeklinde yazdım bişey çıkmadı canımCanım daha erken bekle birazdaha acele etme benimde daha var bat gunu yapicam kuzum❤
Inşallah vardır kuzu bendede leke geldi kahve pembe çok açık ton ama dedim gibi umudum yok benim
Takvimim canım adı çiçek şeklinde❤
Evet geç olmuş olabilir yumurtlamanı anlaya bilirsinYa benim son yumurtlama günü ilişkim olmuş ve ben bilmiyordum yumurtlama tahine bakınca anladım benim yumurtlama zamanım adetten 16. Günmüş benim döllenmem olmuşsa eğer geç olmuş oluyor
Ben takvime gore yapmıyorum canım her ay farkli gün oluyor yumurtlama diye hissetiğim zaman yapiyorum kasık ağrısı yumurta aki kıvamında akıntı olursaBeklicem artıkpeki bu takvim gerçekmi çıkıyomu hamilelik
Yok kuzum adi Takvimim böyle yaz simgesi çiçek şeklinde pembeÇiçek şeklinde yazdım bişey çıkmadı canım
Adet takvimi yazarsanız çicek şeklinde kitap gibi hem adeti hem yumurtlama gününüzüde gösterirÇiçek şeklinde yazdım bişey çıkmadı canım
Akıntıyı nasıl anlicam peki değişik olduğunuEvet geç olmuş olabilir yumurtlamanı anlaya bilirsinakıntı geldiği zaman
Tamam canımYok kuzum adi Takvimim böyle yaz simgesi çiçek şeklinde pembe
İndirdimAdet takvimi yazarsanız çicek şeklinde kitap gibi hem adeti hem yumurtlama gününüzüde gösterir
Canım adet bittiği zaman 4 5 gün sonra uzayan beyaz akıntı tabiri caizse sümüksü akıntı olur gün aşırı ilişki yap şeffaf olduğu zaman o akıntı yumurtan çatlamış demektir bazen 24 saat bazende 48 saat olabilir o zman da hemen yine ilişki olsun canımAkıntıyı nasıl anlicam peki değişik olduğunu
Bende şuan öyle bir akıntı gelmiyor adetime 5 gün var beyaz akıntı gibi geliyor yapışkan bide biraz o zaman adet olcam hamile değilim demiCanım adet bittiği zaman 4 5 gün sonra uzayan beyaz akıntı tabiri caizse sümüksü akıntı olur gün aşırı ilişki yap şeffaf olduğu zaman o akıntı yumurtan çatlamış demektir bazen 24 saat bazende 48 saat olabilir o zman da hemen yine ilişki olsun canım ❤
Yumurta gününde geldi mi bende geldi kesildi şeffaf da oldu hatta kesildi ümitsizdim ya oralı olmadım o akıntıdan sonra hep sıvı beyaz gibi geldi sarı akıntı böyle krem gibi geldi tabi normal akıntıydı ama hamileymişim meğerBende şuan öyle bir akıntı gelmiyor adetime 5 gün var beyaz akıntı gibi geliyor yapışkan bide biraz o zaman adet olcam hamile değilim demi
Dün sarı geldi akıntım ama bugün beyaz ve birazda yapışkan gibi adet dönemime yakın gelen akıntı gibi sankiYumurta gününde geldi mi bende geldi kesildi şeffaf da oldu hatta kesildi ümitsizdim ya oralı olmadım o akıntıdan sonra hep sıvı beyaz gibi geldi sarı akıntı böyle krem gibi geldi tabi normal akıntıydı ama hamileymişim meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?