• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşaallah 🤗 siz hamilemisiniz peki
Evet adetim 4 gün gecikmişti idrar testi yaptım belirgin bir pozitif gördüm 1 buçuk yıl sonra 😊takvime göre 5 +6 günlük ama daha dr gitmedim bu hafta gidicem inşallah 🥰

Evet adetim 4 gün gecikmişti idrar testi yaptım belirgin bir pozitif gördüm 1 buçuk yıl sonra 😊takvime göre 5 +6 günlük ama daha dr gitmedim bu hafta gidicem inşallah 🥰
Ay ne güzel gözünüz aydın rabbim sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin inşaallah 🤗🥰 ben erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı 😁 şimdi bile zor duruyorum adete nasıl sabretcem bilmiyorum 😂

Ay ne güzel gözünüz aydın rabbim sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin inşaallah 🤗🥰 ben erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı 😁 şimdi bile zor duruyorum adete nasıl sabretcem bilmiyorum 😂
Amin inşallah canım ❤️🥰 yazılarınızı okudum daha erken galiba ben adet bitti ilşki olmuştu hemen ondan tuttu galiba sizinki 1 hafta sonra yumurtlamanız başlasa bile daha küçük olduğu için çıkmaya bilir 😊size ve isteyen herkese nasip olsun inşaallah ❤️🥰 ve adet belirtileriyle farkı yok resmen hala ara ara kasık ağrılarım oluyo sivilceye kadar yaşadım

Amin inşallah canım ❤🥰 yazılarınızı okudum daha erken galiba ben adet bitti ilşki olmuştu hemen ondan tuttu galiba sizinki 1 hafta sonra yumurtlamanız başlasa bile daha küçük olduğu için çıkmaya bilir 😊size ve isteyen herkese nasip olsun inşaallah ❤🥰 ve adet belirtileriyle farkı yok resmen hala ara ara kasık ağrılarım oluyo sivilceye kadar yaşadım
Amin rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşaallah 🥰🤲 evet adet gibi belirtisi ama adetliyken bile sağ kasığım bu kadar olmamıştı şuan bile batıyo ağrı var sanki içinde bişey deviniyor gibi bi tuhaf içim 😂

Amin rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşaallah 🥰🤲 evet adet gibi belirtisi ama adetliyken bile sağ kasığım bu kadar olmamıştı şuan bile batıyo ağrı var sanki içinde bişey deviniyor gibi bi tuhaf içim 😂
İnşaallah canım ❤️ bana hala oluyo öyle geliyo ki sağdan mı soldan mı geliyo bilmiyorum o acıyla 😂birde vajina yumuşak oluyo akıntıda olunca yumuşak oluyo

İnşaallah canım ❤ bana hala oluyo öyle geliyo ki sağdan mı soldan mı geliyo bilmiyorum o acıyla 😂birde vajina yumuşak oluyo akıntıda olunca yumuşak oluyo
Ay evet ya bu iki gündür vajinamda yumuşaklık hissettim 🙊😂 benim daha çok sağ kasığım oluyor arada sol kasığa ve göbeğimede vuruyor peki sizde rahimde kaşıntı oldumu bende oda oluyor arada

Ay evet ya bu iki gündür vajinamda yumuşaklık hissettim 🙊😂 benim daha çok sağ kasığım oluyor arada sol kasığa ve göbeğimede vuruyor peki sizde rahimde kaşıntı oldumu bende oda oluyor arada
o zaman neden olmasın😊 inşallah hayrlı şekilde hamilesinizdir😊 kaşıntı hiç olmadı aslında ben de bi kaç kez gittim sdce yumurta takibi oldu büyüdü çatladı benim yumurtalarım sol taraftakiler gelişip büyüyodu belki sizinki sağdır ondan oluyo olabilir eşimde sperm düşüklüğü çıkmıştı yüzde 11 di yavaş ileri hareketli de azdı dr ilaç yazdı eşime almadık sonra keçi boynuzu pekmezi aldık 1 yemek kaşığı hep yiyodu bu ay da çok umutsuzdum adet olacağımı düşünüyodum annemgile gderken ped aldım yanıma o kadar yani bir mucize oldu sonra meşhur çift çizgiyi gördüm 😊

o zaman neden olmasın😊 inşallah hayrlı şekilde hamilesinizdir😊 kaşıntı hiç olmadı aslında ben de bi kaç kez gittim sdce yumurta takibi oldu büyüdü çatladı benim yumurtalarım sol taraftakiler gelişip büyüyodu belki sizinki sağdır ondan oluyo olabilir eşimde sperm düşüklüğü çıkmıştı yüzde 11 di yavaş ileri hareketli de azdı dr ilaç yazdı eşime almadık sonra keçi boynuzu pekmezi aldık 1 yemek kaşığı hep yiyodu bu ay da çok umutsuzdum adet olacağımı düşünüyodum annemgile gderken ped aldım yanıma o kadar yani bir mucize oldu sonra meşhur çift çizgiyi gördüm 😊
Sizin adınıza mutlu oldum ne güzel ya darısı isteyen herkeze inşaallah 🥰 bende arada oluyor kaşıntı şuan bile iki kaşığımın arasında devinme var adetimi nasıl beklicem 😂 göğüslerinizde değişim varmıydı nasıl oluyodu varsa

Sizin adınıza mutlu oldum ne güzel ya darısı isteyen herkeze inşaallah 🥰 bende arada oluyor kaşıntı şuan bile iki kaşığımın arasında devinme var adetimi nasıl beklicem 😂 göğüslerinizde değişim varmıydı nasıl oluyodu varsa
İnşallah canım ❤️ heyecan yapmadan sakince bekle günler geçer inşallah 😊evet şişmişlerdi ama ben zaten adet olmadan da önce şişerlerdi ağrırlardı şimdide şiş göğüs ucu ağrısı da var 😊

İnşallah canım ❤ heyecan yapmadan sakince bekle günler geçer inşallah 😊evet şişmişlerdi ama ben zaten adet olmadan da önce şişerlerdi ağrırlardı şimdide şiş göğüs ucu ağrısı da var 😊
Bende adete yakın veya adetliyken hiç göğüs ağrım olmadı... biraz önce baktım sanki hafif şiş yoksa banamı öyle geliyor 😂 bide göğüs üstüne ve kanarları hafif bastırdım hafif acıdı öylemi oluyor 😂

Bende adete yakın veya adetliyken hiç göğüs ağrım olmadı... biraz önce baktım sanki hafif şiş yoksa banamı öyle geliyor 😂 bide göğüs üstüne ve kanarları hafif bastırdım hafif acıdı öylemi oluyor 😂
o zaman bu sizin için bir belirti olabilir yinede şu testi yapana kadar ümitlenmeyin üzülmeyin😔kontrol etmedim ama uçları ağrıyo ve balon gibi şişiyo😂

o zaman bu sizin için bir belirti olabilir yinede şu testi yapana kadar ümitlenmeyin üzülmeyin😔kontrol etmedim ama uçları ağrıyo ve balon gibi şişiyo😂
Adetime 5 gün var şimdi yapsam çıkarmıki acaba kimininki 6 gün önceden belli oluyormuş 😂

Adetime 5 gün var şimdi yapsam çıkarmıki acaba kimininki 6 gün önceden belli oluyormuş 😂
bilmiyorum ki erken döllenmeyse çıkabilir 😊bende şöyle oldu adetim bitmeye yakın yumurtlama akıntısı gelmeye başlamıştı bitince adetim ilişki olmuştu onda tuttu galiba genelde adetten 5 6 gün sonra yumurtlama akıntısı oluyodu😊

bilmiyorum ki erken döllenmeyse çıkabilir 😊bende şöyle oldu adetim bitmeye yakın yumurtlama akıntısı gelmeye başlamıştı bitince adetim ilişki olmuştu onda tuttu galiba genelde adetten 5 6 gün sonra yumurtlama akıntısı oluyodu😊
Ya benim son yumurtlama günü ilişkim olmuş ve ben bilmiyordum yumurtlama tahine bakınca anladım benim yumurtlama zamanım adetten 16. Günmüş benim döllenmem olmuşsa eğer geç olmuş oluyor

@Nareaksa
Merhaba Canım şuan seninle.ayni şeyleri yaşıyorum sadece bende göğüs ucu ağrısı ve hafif şişmede var onun disinda aynı bat a 6 gün var ama.ben kendi adıma umutsuzum inşallah vardir yuzumuz güler ne guzel olur 🥰
Bende bu ay 2 kere yumurtlama oldu hem sağ hem sol doktor da gördük sağda çatlamıştı gittim gün soldada 2 yumurta vardı 18 16 mm onlarda çatlar dedi ovu yaptım pik gördüm catladilar beklemedeyim ama dedim gibi umut sıfır bu 4.denemem 1 kızımvar 🥰
Buda takvimim değerlendirmeyi bu şekilde yaptım 🥰

Eklentiler

• Screenshot_20200203-122835_My Tracker.jpg
    Screenshot_20200203-122835_My Tracker.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar sizce var mı? Çok ince silik bi çizgi görüyorum ben

Eklentiler

• EC083E89-3294-41D6-BD5D-75B353A6FFD2.jpeg
    EC083E89-3294-41D6-BD5D-75B353A6FFD2.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 81
Sanki var gibi canım bat nezamandi testi nezaman yaptın çizgi nezaman cıktı
Canım benim adetim düzensiz. O yüzden tam bat’ı bilmiyorum. Kasık ağrılarım artınca bi de üstüne böbreklere doğru yayılınca aile hekimine gittim gebelikten şüpheleniyorum dedi. Ondan yaptım. testi 1-2 saat önce yaptım. İlk idrarla değil maalesef. İlk 1-2 dakikada çıktı

@Nareaksa
Merhaba Canım şuan seninle.ayni şeyleri yaşıyorum sadece bende göğüs ucu ağrısı ve hafif şişmede var onun disinda aynı bat a 6 gün var ama.ben kendi adıma umutsuzum inşallah vardir yuzumuz güler ne guzel olur 🥰
Bende bu ay 2 kere yumurtlama oldu hem sağ hem sol doktor da gördük sağda çatlamıştı gittim gün soldada 2 yumurta vardı 18 16 mm onlarda çatlar dedi ovu yaptım pik gördüm catladilar beklemedeyim ama dedim gibi umut sıfır bu 4.denemem 1 kızımvar 🥰
Buda takvimim değerlendirmeyi bu şekilde yaptım 🥰
Merhaba canım evet ya ikimizde aynı 🤗 ben yumurtlama takvimini bilmiyordum ilk kez bu grupta öğrendim açtım baktım bilmeden çok dokurtkanlık gününde ilişkim oldu iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem geldi lavaboda acaba hamilemiyim dedim 😂 çünkü bu hiç olmazdı diğer günler belirtiler başlayınca netten araştırınca anladım leke filan geliyormuş hatta erken gebelik testi yaptım çıkmadı 😂 adetimi nasıl beklicem inan bilmiyorum 🤗 bu uygulamanın adı ne acaba

Back