- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi svdakahvesi
-
Amin inşaallahBenimde yemekten sonra bulantım oluyo ara arahakkınızda hayırlısı olsun
Evet adetim 4 gün gecikmişti idrar testi yaptım belirgin bir pozitif gördüm 1 buçuk yıl sonraAmin inşaallahsiz hamilemisiniz peki
Ay ne güzel gözünüz aydın rabbim sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin inşaallahEvet adetim 4 gün gecikmişti idrar testi yaptım belirgin bir pozitif gördüm 1 buçuk yıl sonratakvime göre 5 +6 günlük ama daha dr gitmedim bu hafta gidicem inşallah
Amin inşallah canımAy ne güzel gözünüz aydın rabbim sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin inşaallahben erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı şimdi bile zor duruyorum adete nasıl sabretcem bilmiyorum
Amin rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşaallahAmin inşallah canım ❤yazılarınızı okudum daha erken galiba ben adet bitti ilşki olmuştu hemen ondan tuttu galiba sizinki 1 hafta sonra yumurtlamanız başlasa bile daha küçük olduğu için çıkmaya bilir size ve isteyen herkese nasip olsun inşaallah ❤ ve adet belirtileriyle farkı yok resmen hala ara ara kasık ağrılarım oluyo sivilceye kadar yaşadım
İnşaallah canımAmin rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşaallahevet adet gibi belirtisi ama adetliyken bile sağ kasığım bu kadar olmamıştı şuan bile batıyo ağrı var sanki içinde bişey deviniyor gibi bi tuhaf içim
Ay evet ya bu iki gündür vajinamda yumuşaklık hissettimİnşaallah canım ❤ bana hala oluyo öyle geliyo ki sağdan mı soldan mı geliyo bilmiyorum o acıylabirde vajina yumuşak oluyo akıntıda olunca yumuşak oluyo
o zaman neden olmasınAy evet ya bu iki gündür vajinamda yumuşaklık hissettimbenim daha çok sağ kasığım oluyor arada sol kasığa ve göbeğimede vuruyor peki sizde rahimde kaşıntı oldumu bende oda oluyor arada
Sizin adınıza mutlu oldum ne güzel ya darısı isteyen herkeze inşaallaho zaman neden olmasıninşallah hayrlı şekilde hamilesinizdir kaşıntı hiç olmadı aslında ben de bi kaç kez gittim sdce yumurta takibi oldu büyüdü çatladı benim yumurtalarım sol taraftakiler gelişip büyüyodu belki sizinki sağdır ondan oluyo olabilir eşimde sperm düşüklüğü çıkmıştı yüzde 11 di yavaş ileri hareketli de azdı dr ilaç yazdı eşime almadık sonra keçi boynuzu pekmezi aldık 1 yemek kaşığı hep yiyodu bu ay da çok umutsuzdum adet olacağımı düşünüyodum annemgile gderken ped aldım yanıma o kadar yani bir mucize oldu sonra meşhur çift çizgiyi gördüm
İnşallah canımSizin adınıza mutlu oldum ne güzel ya darısı isteyen herkeze inşaallahbende arada oluyor kaşıntı şuan bile iki kaşığımın arasında devinme var adetimi nasıl beklicem göğüslerinizde değişim varmıydı nasıl oluyodu varsa
Bende adete yakın veya adetliyken hiç göğüs ağrım olmadı... biraz önce baktım sanki hafif şiş yoksa banamı öyle geliyorİnşallah canım ❤ heyecan yapmadan sakince bekle günler geçer inşallahevet şişmişlerdi ama ben zaten adet olmadan da önce şişerlerdi ağrırlardı şimdide şiş göğüs ucu ağrısı da var
o zaman bu sizin için bir belirti olabilir yinede şu testi yapana kadar ümitlenmeyin üzülmeyinBende adete yakın veya adetliyken hiç göğüs ağrım olmadı... biraz önce baktım sanki hafif şiş yoksa banamı öyle geliyorbide göğüs üstüne ve kanarları hafif bastırdım hafif acıdı öylemi oluyor
Adetime 5 gün var şimdi yapsam çıkarmıki acaba kimininki 6 gün önceden belli oluyormuşo zaman bu sizin için bir belirti olabilir yinede şu testi yapana kadar ümitlenmeyin üzülmeyinkontrol etmedim ama uçları ağrıyo ve balon gibi şişiyo
bilmiyorum ki erken döllenmeyse çıkabilirAdetime 5 gün var şimdi yapsam çıkarmıki acaba kimininki 6 gün önceden belli oluyormuş
Ya benim son yumurtlama günü ilişkim olmuş ve ben bilmiyordum yumurtlama tahine bakınca anladım benim yumurtlama zamanım adetten 16. Günmüş benim döllenmem olmuşsa eğer geç olmuş oluyorbilmiyorum ki erken döllenmeyse çıkabilirbende şöyle oldu adetim bitmeye yakın yumurtlama akıntısı gelmeye başlamıştı bitince adetim ilişki olmuştu onda tuttu galiba genelde adetten 5 6 gün sonra yumurtlama akıntısı oluyodu
Sanki var gibi canım bat nezamandi testi nezaman yaptın çizgi nezaman cıktıKızlar sizce var mı? Çok ince silik bi çizgi görüyorum ben
Canım benim adetim düzensiz. O yüzden tam bat’ı bilmiyorum. Kasık ağrılarım artınca bi de üstüne böbreklere doğru yayılınca aile hekimine gittim gebelikten şüpheleniyorum dedi. Ondan yaptım. testi 1-2 saat önce yaptım. İlk idrarla değil maalesef. İlk 1-2 dakikada çıktıSanki var gibi canım bat nezamandi testi nezaman yaptın çizgi nezaman cıktı
Merhaba canım evet ya ikimizde aynı@Nareaksa
Merhaba Canım şuan seninle.ayni şeyleri yaşıyorum sadece bende göğüs ucu ağrısı ve hafif şişmede var onun disinda aynı bat a 6 gün var ama.ben kendi adıma umutsuzum inşallah vardir yuzumuz güler ne guzel olur❤
Bende bu ay 2 kere yumurtlama oldu hem sağ hem sol doktor da gördük sağda çatlamıştı gittim gün soldada 2 yumurta vardı 18 16 mm onlarda çatlar dedi ovu yaptım pik gördüm catladilar beklemedeyim ama dedim gibi umut sıfır bu 4.denemem 1 kızımvar
Buda takvimim değerlendirmeyi bu şekilde yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?