• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ADET OLMADIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün sarı geldi akıntım ama bugün beyaz ve birazda yapışkan gibi adet dönemime yakın gelen akıntı gibi sanki 😏
Yinede belli olmaz canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah ne kadardır evlisin

Bekliyorum canım içindeki nasibin olsun inşaallah ❤🥰
Amin hakkımda hayırlısı ya 🤗 bugün hep midem bulandı başım çok döndü bugün baş ağrım oldu halsizim kasıklarım bir değişik bide bugün sürekli açlık hissettim psikolojikmi değilmi bilmiyorum 😂

Amin hakkımda hayırlısı ya 🤗 bugün hep midem bulandı başım çok döndü bugün baş ağrım oldu halsizim kasıklarım bir değişik bide bugün sürekli açlık hissettim psikolojikmi değilmi bilmiyorum 😂
Piskolejik olabilir 😂 yine de tabi belli olmaz 😂

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız benimde bat a 5 gun var inşallah gelmez onun yerine dunya güzeli bir kız bebek gelir inşallah adetim yaklasiyor ama sağ kasıkta batma hep devam ediyor biraz ayakta kalsam nasil batiyor iğne gibihatta bacağıma vuruyor ayriyeten bugun çok halsizdim cok istememe rağmen ve cok umut etmeme rağmen öyle bir durum varsa yani hamilelik çok şaşıracağım inşaallah hamileyimdir hayırla

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız benimde bat a 5 gun var inşallah gelmez onun yerine dunya güzeli bir kız bebek gelir inşallah adetim yaklasiyor ama sağ kasıkta batma hep devam ediyor biraz ayakta kalsam nasil batiyor iğne gibihatta bacağıma vuruyor ayriyeten bugun çok halsizdim cok istememe rağmen ve cok umut etmeme rağmen öyle bir durum varsa yani hamilelik çok şaşıracağım inşaallah hamileyimdir hayırla
İnşallah hayırlısı olsun hakkınızda 😊 belli olmaz şu testlerde çıkana kadar kısmet bakalım😊

Kizlar bide bana cvp verin 🙈
Adetim 7 gün gecikti
4 gün önce erken gebelik testi yaptim negatif çıktı
Şimdi 10 gün dolsun tekrar test yapmayi planliyorum
Niye bu kadar gecikti ( hamile degilimdir insaAllah )

Amin inşaallah hamilesindir 🤲😁

Back